reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Ja dzisiaj niby tez troche wiecej mocy... ale zapewne tradycyjnie ok 15-16 bedzie spadek;///
Dzisiaj rano wstalam i wystraszylam sie swoje brzucha zjadlam jogurt i pol bulki po czym !! 2 razy!! zrobilam grubszy interes na wc:D patrze na brzuch i dalej wiekszy. Biorąc pod uwage ze mam spadek wagi juz o prawie 4 kg od momentu zajscia to chyba cos sie tam w brzuchu zaczyna dziac bardzo malymi kroczkami. Dla porowniania wstawiam zdjecie robione o tej samej godzinie i po w sumie podobnym sniadaniu bo jem codziennie tak samo z 6t6d i 9t5d :) brzuchy.jpg

reklama
goldenlucy - ja się go nie boje :)
Pracuje w firmie dość prorodzinnej, wiec strachu nie ma o traktowanie. Tym bardziej, że on od 4 lat sugeruje iż powinnam być. Boje się raczej traktowania jak osoba specjalnej troski :) Tj np nie puszczenia mnie na fajne szkolenie 3 dniowe :)
Wiec poczekam i powiem mu na dzień przed terminem szkolenia aby nie mógł mnie wykreślić z listy.

xdorotaa, ładnie się zaokrąglasz:-). Po mnie już widać i to calkiem sporo. Dodatkowo mam "warstwę ochronną" jak to się mój gin śmiał. Pytałam się go czy to możliwe, że bym miała juz taki brzuszek a on, że przyrost wagi mam normalny (2 kg) więc nie mam się czym martwić. Mówił, że u jednych niemalże od początku już widać, innym dopiero w np.6 miesiącu...

goldenlucy - ja się go nie boje :)
Pracuje w firmie dość prorodzinnej, wiec strachu nie ma o traktowanie. Tym bardziej, że on od 4 lat sugeruje iż powinnam być. Boje się raczej traktowania jak osoba specjalnej troski :) Tj np nie puszczenia mnie na fajne szkolenie 3 dniowe :)
Wiec poczekam i powiem mu na dzień przed terminem szkolenia aby nie
mógł mnie wykreślić z listy.
Hahano to w ta stronę sie boisz. :) To dobrze ze są takie firmy prorodzinne. Bo często jest odwrotnie niestety.

o kurcze xdorota slodko rosniesz. ja mam dopiero jedną fotke wiec nie mam porównania tzn różnice widzę tylko ja :) 11 tydzień.jpg 11 tc. jak widać kręgosłup juz mi sie " wygiął" :)

Josevina mi też bardzo pomogło to jak byłam traktowana w szpitalu, pielęgniarki bardzo mi pomogły a lekarka udzieliła wielu wskazówek i rad o których nie miałam pojęcia. Urlop teraz świetnie ci zrobi :biggrin2: Odpoczywaj i do roboty
Pozdrawiam Cię gorąco

XDorota fajny brzuszek :-) mój też już trochę okrąglutki

reklama
Hej kobitki,

strasznie mi ciężko Was nadrobić - a już zrobienie tego po kilkudniowej nieobecności graniczy z cudem :sorry:

Wczoraj miałam wizytę u gina i usg - póki co wszystko na swoim miejscu, ale na usłyszenie serducha przyjdzie mi jeszcze poczekać do 12 grudnia :happy:

Macie zachcianki? U mnie jest to jakaś masakra - w danym momencie mam przeogromną ochotę na coś, a jak już to kupię albo zaczynam robić - ochota mi mija, czasem nawet zaczyna mnie wręcz odrzucać na myśl o zjedzeniu tego :confused2::-p:rofl2:

Do góry