josevina- będzie dobrze, trzymaj się ciepło
an.ka- dzielna jesteś! Wiem, ze to niełatwe, ja tez na początku leżałam (leżałam u teściowej w domu, bo tam nie dość ze szpital naprzeciw, to do tego w tym mieście mamy ginekologa- tak było 3tygodnie uff), teraz łażę z kata w kat, na gore mogę wchodzić 2x dziennie, wiec muszę sobie za każdym razem dzień dobrze przemyśleć, by nie za szybko wykorzystać bonus
Monilla- świetne wieści! Jejku, wieści, jaka każda z nas pragnie otrzymać!

Brawa dla okruszka

Ja swoje badania będę mieć po 4grudnia, ale jeszcze do końca nie wiem, czy badanie USG genetyczne, czy od razu mi test potrójny zrobią- swoja droga jaka to różnica?
rruurrkkaa- domyślam się, co przeżyłaś, ja do dziś kontroluje każdy listek papieru toaletowego

może to trochę niesmaczne, ale obawy są silniejsze i czasem nawet z mężem wspólnie oglądamy
Ja jak się przełamię, to wrzucę i swój korbolek, ale ja po pierwsze mam duuuuzą tluszczykową ochronkę a po drugie trochę mnie wysadziło.
Słuchajcie mam dwa pytania, jestem w 9tygodniu ciąży i jakoś coraz mniejsze mam mdłości, tzn są, ale nie tak meczące jak poprzednio, zaczynam trochę panikować
Druga, bardziej prozaiczna prośba do doświadczonych posiadaczek maszyn do szycia. Przymierzam się mianowicie do tego zakupu i zachodzę w głowę, czy overlock, czyli to obrzucanie materiału używa się często?
Kurcze bo jest trochę różnicy w cenie a nie wiem czy to wykorzystam. Chodzi mi o prace takie proste (firanki, obrusy, podwiniecie spodni czy jakaś tam powleczka)
Z nudów mam plan obszyć cały dom