rruurrkkaa
Mama Misiatków
Kamila narządy są już ukształtowane w 12 tyg ciąży, więc jak gin ma dobry sprzęt to po 12 tyg można pewnie już określić. Mojej siostrze w 13 tyg gin powiedział, że będzie dziewczynka i się sprawdziło 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Leże od 5 tc, bo najpierw miałam krwotok. Szczęście w nieszczęściu, że w gabinecie u gin, więc w danym momencie w lepszych rękach być nie mogłam. Dostałam leki i zakaz wstawania z łóżka. Po 1,5 tygodnia leżenia okazało się na kolejnym badaniu, że fasolka rośnie i serduszko ładnie bije, ale odkleiła się część kosmówki, więc zakaz wstawania z łóżka został podtrzymany, leki również... Teraz czekam na jutrzejszą wizytę i już doczekać się nie mogę. Wierzę, że wszystko jest ok i fasolka zdrowo rośnie :-)

Ale macie już fajowe brzuchy! Ja po szpitalnym jedzeniu mam nawet wklęsły brzuchol :-(
Waris te badania, o których piszesz robiłam i są w porządku - pewnie to jakiś głębszy problem - już w następnym tygodniu mam wizytę u genetyka i immunologa, więc pomalutku wszystko będzie jasne.
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy i wspracia - bardzo dużo mi todaje, więc pewnie będę Was męczyć newsami, co u mnie słychać :-)
o to superKamila narządy są już ukształtowane w 12 tyg ciąży, więc jak gin ma dobry sprzęt to po 12 tyg można pewnie już określić. Mojej siostrze w 13 tyg gin powiedział, że będzie dziewczynka i się sprawdziło![]()
. Ciężko mi było się do dyrektora zebrać, ale jakoś gładko to przyjął
wtedy w gabinecie byłam tak podjarana tym że widziałam dziecko, że rozwija się ok, że bije serducho - że nie przejałam się zbytnio nadżerką, dopiero gdy ochłonęłam zaczęłam się zamartwiać 
witajcie
Kamila - to trudne pytanie, bo... jak urodzi się maluszek, to Twój synuś będzie miał 3 latka, moja córcia w tym wieku nie chciała już jeździć w wózku, tylko chciała chodzić za rączkę, ale mojej kuzynki synek (w wieku mojej córeczki) do tej pory nie chce chodzić na nogach, tylko wskakuje do wózka. Wiesz tu jest o tyle fajnie, że są wózki takie 2 w 1 spacerówka i dla maluszka w jednym. Możesz tez pomyśleć o takiej nadstawce z kółkami, jak mały będzie chciał to może jeździć na stojąco.
A ja - rzec by można - kończę I trymestr!!