siula
Fanka BB :)
dzięki za ten adres jak zawsze czytam od końca nasze forum i trochę się przestraszyłam tym postem o opryszceopryszczka wargowa w ciąży - specjalista radzi - forumginekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki za ten adres jak zawsze czytam od końca nasze forum i trochę się przestraszyłam tym postem o opryszceopryszczka wargowa w ciąży - specjalista radzi - forumginekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie
Wydaje mi się, że owerlok nie jest Ci potrzebny. Bo na dobrą sprawę zwykłą maszyną też przecież obszyć materiał...Druga, bardziej prozaiczna prośba do doświadczonych posiadaczek maszyn do szycia. Przymierzam się mianowicie do tego zakupu i zachodzę w głowę, czy overlock, czyli to obrzucanie materiału używa się często?
Kurcze bo jest trochę różnicy w cenie a nie wiem czy to wykorzystam. Chodzi mi o prace takie proste (firanki, obrusy, podwiniecie spodni czy jakaś tam powleczka)
Z nudów mam plan obszyć cały dom![]()

Ja się cieszyłam, że mdłochy przeszły, a dziś znowu się kiepsko czuję...![]()