reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
powiem WAM szczerze że czasami mam wątpliwości czy jestem na pewno w ciąży ,synuś mój ma już 14 lat a my tyle lat się staraliśmy ,mężuś pracuje jako kierowca kiedyś międzynarodowy a tera w kraju .NO ALE JUTRO JUŻ BĘDĘ WIEDZIEĆ NA 200 PROCENT OBY DO JUTRA:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Druga, bardziej prozaiczna prośba do doświadczonych posiadaczek maszyn do szycia. Przymierzam się mianowicie do tego zakupu i zachodzę w głowę, czy overlock, czyli to obrzucanie materiału używa się często?
Kurcze bo jest trochę różnicy w cenie a nie wiem czy to wykorzystam. Chodzi mi o prace takie proste (firanki, obrusy, podwiniecie spodni czy jakaś tam powleczka)
Z nudów mam plan obszyć cały dom :)
Wydaje mi się, że owerlok nie jest Ci potrzebny. Bo na dobrą sprawę zwykłą maszyną też przecież obszyć materiał...

Ja się cieszyłam, że mdłochy przeszły, a dziś znowu się kiepsko czuję...:baffled:

wiecie co... ciekawe kiedy poznamy płeć. Dzisiaj oglądałam stare albumy. I jestem w szoku. Moja mama będąc ze mną w ciąży poznała płeć już w 9 tygodniu ciąży! Mam zdjęcia usg jak bylam w brzuszku i jest pokazana plec i napisane ze dziewczynka! Szok! drugie zdjecie z usg ma z 13 tygodnia i tam jest potwierdzenie ze dziewczynka. No nie wierze bylam pewna ze w tak wczesnej ciazy nie mozna poznac plci a przeciez 21 lat temu byly duzo gorsze sprzety niz sa teraz. heh..

reklama
Ja od wczoraj jakaś słaba jestem. Meczyly mnie mnie mdłości, ale dzisiaj trochę mniej. Od 4 dni lupalo mnie w krzyżu, a jak dzisiaj wylazla mi opryszczka to przestało mnie lupac. Tak sobie wykombinowalam ze mnie cus brało ale zwyciezylam i tylko opryszczka mi wylazla. Tak poza tym od rana myśle tylko co by tu zjeść . Dzisiaj zrobiłam ogorkowa zupke i bitki w sosiku z ziemnaczkami i surowka z jabłka i marchewki.;-)
W czwartek idę znowu na USG i dygam sie tez trochę :baffled:

Do góry