Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zawsze to jakieś oderwanie od rzeczywistości. 
i bardzo dobrze;-) 
woda morska, frida, olbas oilDziewczyny mam pytanie. Co podajecie maluchom na katarek?
to jest chyba reakcja na ten lęk separacyjny bo u nas to samo od kilku dniDziewczyny podczas 1,5h drzemki teraz to samo nerwowe ssanie butelki, budzil sie chyba z 5 razy... O co chodzi?!?

Dopiero?? przecież ledwo godzina minęłauff Monika spacyfikowana! Trochę późno cholercia no ale wstała nie o 8 a 8:40...
idę męża dobudzić bo śpi!!!
hehe, nooo!!! i lalkami bawićRysica namiociki juz nedlugo bedzie sobie robic![]()
kifsi - ale my od tego "som", żeby nas zamęczać jak ma się doła! No kogo jak nie nas :*Witampo długiej nieobecności ( nawet nie próbuje nadrabiać bo się mega rozkręciłyście z pisaniem)
powód - kryzys , złe dni itp. po prostu nie chciałam was zamęczać
u nas koniec roku z antybiotykiem , mały w drugi dzień świąt dostał gorączki, kataru i kaszlu plus wychodzące mu górne jedynkiwięc dzień po świętach wylądowaliśmy u lekarza ::-( na szczęście już jest lepiej
gratuluje wszystkim maluchom nowych umiejętności turlania, pełzania , raczkowania siadania itd.
u nas do raczkowania już niewiele brakuje , narazie Wik nie wie co z rączkami zrobić , pozycja na czworaka jest , nogi się majtają ale rąk jeszcze nie potrafi zsynchronizowaća no i próbuje siadać z pozycji na czworaka , puki co efekt siedzenia z podparciem jest
no to tyle u nas
sto lat dla wszystkich maluchów kończących okrągłe miesiące
zdrówka dla chorowitków![]()
jaka godzina? prawie dwie!Zaliczyłam rossmanna i pierwszy raz kupiłam młodemu zupkę z królikiem którą się zajadał, więc może kupię jeszcze na zaś parę słoiczków, bo wszystko mu ugotuję, ale królika nie ruszę![]()
Tak się cieszę jutro przyjeżdża moja przyjaciółka która mieszka 800km ode mnie więc będzie dla mnie odmiana
Dopiero?? przecież ledwo godzina minęła![]()