reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
a moj dziec zjadł zupkę, pomieszałam jej rosotto z hippa i dynię z ziemniakiem zblenowałam i zjadła ok. 120 gram :-) jestem w szoku :-D

i tak ostatnio chwaliłam podgrzewacz co mam, a tu ooooo się termostat zepsuł, woda mi się w nim zagotowała a był nastawiony na zero :szok::-:)szok:

ja też zjadłam obiadek i w ramach odchudzania dostałam czekoladę od teściówki hmmmmmmmm nie wiem po co bo już trochę zjadłam :eek::dry:

Dziewczyny mam pytanie macie podkładi chłodzące pod laptopa ????? a jak macie to jakie polecacie bo muszę kupić a w ogóle się na tym nie znamy :-(

Ostatnia edycja:
Gocha San ;-)

Załączniki

• 2013-01-04 09.20.44.jpg
    2013-01-04 09.20.44.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 47
msmickey niezla! jak strus pedziwiatr :-D:-D

chyba mamy zeba na wyjsciu! albo sobie obtarl diaslo drewniana lyzka :confused: po mojej lewej na dole ma takie szarawe jakby wglebienie, ale opuchlizny nie widze a wy piszecie ze te dziasla puchna? no i to jest tak jakby w glebi a nie przy tej krawedzi.... slini sie straszne dzis

Muńka super te pajacyki szkoda że ich u mnie nie było :-(
MSMickey moja też tak rusza rączką góra dół i na boki tak jakby robiła kosi, kosi zupełnie jak twoja, super uchwyciłas ten moment ;-)

Ja tam z mleczkiem tez się ie ceregielę, studzę dodaje mlesio i trząsam, spra na dłoni czy nie za gorące i do małego dziobka :tak:
Wreszcie znalazłam i kupiłam dzis siatkę do owoców :tak:, właśnie się parzy jak mała wstanie dostanie jabłuszko, zobaczymy czy też będzie happy z tej siateczki

No i chwale się, mamy zainstalowany wkład kominkowy i dziś już napaliliśmy, było cieplutko aż się nie moge doczekać aż to wszystko wykończymy, ach...

josie ja zauważyłam że te dolne zęby wychodzą bardziej w głębi a te górne odwrotnie także to może być ząb :-), mojej małej na dole nie puchły dziąsła w ogóle tylko te górne strasznie puchną

Waris moja mała ma gdzieś tą siateczkę i w sumie leży u mnie :-(, choć może jeszcze zacznie z niej coś jeść
no i gratulacje ognia kominkowego :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Rysica ale mi chodzi o taką podkładkę z wiatrakiem, u mnie stoi na biurku i raczej go stąd nie ruszamy hmmmm nasz stary się przegrzewał i dlatego pytam już na zapas o to :-)

Do góry