reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Sunshine ja właśnie wróciłam że spaceru, przygrzalam wczorajszy obiad i bb na kom:-)
alijenka
Mamcia Nataszki :))
a moj dziec zjadł zupkę, pomieszałam jej rosotto z hippa i dynię z ziemniakiem zblenowałam i zjadła ok. 120 gram :-) jestem w szoku 
i tak ostatnio chwaliłam podgrzewacz co mam, a tu ooooo się termostat zepsuł, woda mi się w nim zagotowała a był nastawiony na zero
:-
szok:
ja też zjadłam obiadek i w ramach odchudzania dostałam czekoladę od teściówki hmmmmmmmm nie wiem po co bo już trochę zjadłam

Dziewczyny mam pytanie macie podkładi chłodzące pod laptopa ????? a jak macie to jakie polecacie bo muszę kupić a w ogóle się na tym nie znamy :-(

i tak ostatnio chwaliłam podgrzewacz co mam, a tu ooooo się termostat zepsuł, woda mi się w nim zagotowała a był nastawiony na zero
:-ja też zjadłam obiadek i w ramach odchudzania dostałam czekoladę od teściówki hmmmmmmmm nie wiem po co bo już trochę zjadłam

Dziewczyny mam pytanie macie podkładi chłodzące pod laptopa ????? a jak macie to jakie polecacie bo muszę kupić a w ogóle się na tym nie znamy :-(
Ostatnia edycja:
MsMickey
msmickey niezla! jak strus pedziwiatr 

chyba mamy zeba na wyjsciu! albo sobie obtarl diaslo drewniana lyzka
po mojej lewej na dole ma takie szarawe jakby wglebienie, ale opuchlizny nie widze a wy piszecie ze te dziasla puchna? no i to jest tak jakby w glebi a nie przy tej krawedzi.... slini sie straszne dzis

chyba mamy zeba na wyjsciu! albo sobie obtarl diaslo drewniana lyzka
po mojej lewej na dole ma takie szarawe jakby wglebienie, ale opuchlizny nie widze a wy piszecie ze te dziasla puchna? no i to jest tak jakby w glebi a nie przy tej krawedzi.... slini sie straszne dzisWaris
Muńka super te pajacyki szkoda że ich u mnie nie było :-(
MSMickey moja też tak rusza rączką góra dół i na boki tak jakby robiła kosi, kosi zupełnie jak twoja, super uchwyciłas ten moment ;-)
Ja tam z mleczkiem tez się ie ceregielę, studzę dodaje mlesio i trząsam, spra na dłoni czy nie za gorące i do małego dziobka
Wreszcie znalazłam i kupiłam dzis siatkę do owoców
, właśnie się parzy jak mała wstanie dostanie jabłuszko, zobaczymy czy też będzie happy z tej siateczki
No i chwale się, mamy zainstalowany wkład kominkowy i dziś już napaliliśmy, było cieplutko aż się nie moge doczekać aż to wszystko wykończymy, ach...
MSMickey moja też tak rusza rączką góra dół i na boki tak jakby robiła kosi, kosi zupełnie jak twoja, super uchwyciłas ten moment ;-)
Ja tam z mleczkiem tez się ie ceregielę, studzę dodaje mlesio i trząsam, spra na dłoni czy nie za gorące i do małego dziobka

Wreszcie znalazłam i kupiłam dzis siatkę do owoców
, właśnie się parzy jak mała wstanie dostanie jabłuszko, zobaczymy czy też będzie happy z tej siateczkiNo i chwale się, mamy zainstalowany wkład kominkowy i dziś już napaliliśmy, było cieplutko aż się nie moge doczekać aż to wszystko wykończymy, ach...
alijenka
josie ja zauważyłam że te dolne zęby wychodzą bardziej w głębi a te górne odwrotnie także to może być ząb :-), mojej małej na dole nie puchły dziąsła w ogóle tylko te górne strasznie puchną
Waris moja mała ma gdzieś tą siateczkę i w sumie leży u mnie :-(, choć może jeszcze zacznie z niej coś jeść
no i gratulacje ognia kominkowego :-)
Waris moja mała ma gdzieś tą siateczkę i w sumie leży u mnie :-(, choć może jeszcze zacznie z niej coś jeść
no i gratulacje ognia kominkowego :-)
Ostatnia edycja:
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
alijenka ja mam płytę pilśniową
taką cieniutką co są z tyłu mebli
starcza pod lapka, ważne, żeby po prostu na twardym stał a nie np na pościeli czy kanapie 
reklama
alijenka
Rysica ale mi chodzi o taką podkładkę z wiatrakiem, u mnie stoi na biurku i raczej go stąd nie ruszamy hmmmm nasz stary się przegrzewał i dlatego pytam już na zapas o to :-)