Muńka - zjadłam już 1,5 opakowania wit B i smarowałam Clotrimazolem, i nie mogę od 2 tygodni ich wyleczyć...... Dała mi Pimaficort i kazała na noc smarować czymś bardzo tłustym typu Dermosan, Alantan maść. Powiedziała, że to prawdopodobnie zmiany atopowe spowodowane alergią na roztocza. taaaa
no powiedziała, że dodatkowym czynnikiem jest antykoncepcja, zima, suche powietrze w mieszkaniu oraz zmiany hormonalne po ciąży. Także mam kumulację...
Sunshine - ooooo fajna!!!! To ja się na taką zdecydowanie piszę! I to na jakieś 5 sztuk cnajmniej! Bo lubię Monikę w spineczce, ale niestety takie "zaginane" spineczki ją wkurzają przy zapięciu, bo trzeba mocno nacisnąć, a w międzyczasie ona głową ruszy i wszystko wyłazi. Zapiąć jej spinkę to jest sztuka! łatwiej dać herbatkę i na leżąco dobieranego zapleść...
a co do małej - skonsultowałabym się z innym specjalistą, a najlepiej PULMUNOLOGIEM!
Ty w PL teraz czy w UK??
kasia.natka jak skończyłaś ekspozycję na gluten (2 m-ce) to jak najbardziej
Agaundpestka - a jakie te naklejki?? Bo ja poluję na My Little Pony ale PIANKOWE naklejki. Żeby Monia miała do kompletu ;P
Claudette - na świadome MAMA jeszcze poczekasz

Moja jak jej sę coś nie podoba to mówi łałała a jak bardzo jej się nie podoba to potrafi "posłać" taką wiązankę zbitek sylabowych, że czasem mało się nie posikam ze śmiechu ;P
MsMickey - CUDNA ta kołderka i podusia!!!!!!!!!! Zdolna z Ciebie bestia

a z tym glutenem, to gotujesz 3g kaszy mannej na 100g wody, ja dodawałam do zupek albo wieczorem dawałam ok 3 łyżek mlecznej kaszy mannej do mleka.
Pamka - fajnie, że Cię będzie więcej
Młodak - a czemu po 10 m-cu gluten u Was?? pokaz fotki obciętego Szymka
A ja po kolejnym skalpelu ale ledwo skończyłam tak mnie głowa rozbolała, ćmiła cały dzień a jak zaczęłam ćwiczyć to poooszło. Wzięłam paracetamol i czekam aż przejdzie, ale sklapel rzetelnie zaliczony!
Zaraz z mężem odpalam Dofus (odzyskałam dostęp do mojej dawnej postaci) i idę na dungeona

aaa wiecie co Wam powiem, wieczorkiem już Monia była marudna lekko (pół czwartego ząbka przebite - prawa dolna dwójka) i powiedziałam "chodź Monika idziemy się kąpać, poleciałam szykować wszystko i nalewać wody do wanny, odwracam się a Monika przyszła do mnie do łazienki i usiadła na dywaniku!

aż się wzruszyłam, że ta moja córeczka taka mądra