Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- skonsultuj się z pulmunologiem.
. Nie daj się i go przetrzymaj - ja w takich sytuacjach trzymałam na kolanach bądź siedział obok mnie. Po pewnym czasie ustąpił ;-)

. A wiecie jak ona do niej pieje?! Jak tylko zobaczy, że wyszedł z domku to już jest przy klatce 

i jak tak robił to wkładałam mu palec do buzi i mówiłam że to jest nie fajne i przestał.
) 

Ja mam ten sam problem - karmię UU i też mam ze trzy pobudki w nocy, ostatnio wymiękłam i zaczęłam go brać do nas do wyrka. Jest wtedy zdecydowanie spokojniejszy
I podobnie jak Ty, nad ranem kiedy chodzę jak zombi obiecuję sobie, że koniec z tym, rzucam UU
Ale potem karmię dalej 

Iwon - jak na delfinka?? to taka figura jak w brakedance??![]()
czyli to juz sie nazywa raczkowaniem? To moja od dawna juz tak robiWOW to moje dziecko tez raczkuje ale na swoj sposob
a ja czekalam na pozycje na pieska
![]()
iwon - jak to na delfinka? Nie rozumiem![]()
To takie jakby pełzanie na czworaka z lekkim podskokiem - najpierw wyprostowane rączki, potem pupa i nóżki. I do przodu 

a z tym UU to miałam podobnie ale nie miałam długo takiego dylematu bo mi się mleko skończyło...