Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mi tez bardziej chodzi o historie znajomych, sąsiadów itp. Wiadomo, ze o naszych problemach, nowinach dobrych jak i złych będziemy się tu dzielić po to jesteśmy razem
potem odstawienie hormonów- sterydów i walka i ostra walka schudłam 30kg, w te wakacje znowu brałam leki i 5mi przybyło, ale nie o to chodzi. Obecnie mam wagę :/ 88
i boję się, ze przez ten tłuszcz na usg genetycznym tzn przez powłoki brzuszne lekarz nie zobaczy dobrze mojego dziecka :/może chodzi o pessar?? Moja siostra miała tak przy obu ciążach. W pierwszej zakładali jej ok 4 miesiąca, a przy drugiej ciąży od razu jej założyli bo bali się, że nie donosi ciąży...Byłam u gin i mam troche problemy.
Za 2 tyg, musze isc na usg znów bo moja szyjka bardzo się skraca i jest w dolnej granicy normy a ciągle mam skurcze. Będę miała zakładane "COŚ" nie pamietam nazwy na podtrzymanie, gin powiedziala ze to jakieś kólko podtrzymujące macice i dziecko niewiem. I mialam dzis cytologie za 4 tyg wyniki.
przyłączam się do Was z tym odchudzaniem:-)Zobaczy sie nie martw..pieprzone sterydy tak człowiekowi maca ale co zrobic. Grunt ze bylo warto je brac. Jak urodzisz to mozemy razem sie odchudzac![]()

A jak się karmi piersią to nie można pić kawy? Nawet słabej?
- bo chyba tam macicy nie ma