Niespodzianka
Fanka BB :)
Iwon jestes
Gut
Szkoda tylko, ze przeziebienie atakuje, zdrowka.
Kasiek ja tam bym sie cieszyla jakby mi ktos rzeczy kupowal dla bobo ;-) Dla mnie byloby to duze odciazenie kieszeni, a tak wszystko sami musimy. Zabawki, ciuszki, krzeselka, lyzeczki, kubeczki aaaahh
Munka slodko to musialo wygladac jak sie karmili
Moj karmi tylko mnie na razie. Czasem nawet jak sobie buzie wytrze to probuje mnie resztkami nakarmic
Oby katarek szybko przeszedl.
Asik te zeby wykanczaja. Mlody tez ma dni marudy... Chwilami mam chec go komus podrzucic, chociaz na pol godzinki
Pamka nie martw sie na zapas - moze to zwykle przebarwienia? Dentysta cos zaradzi na pewno
Andzia oooo nieee
musisz szybko wymusic na nich nowy komputer
Ja tez chyba musze wymusic nowy na malzu :/ Stary ma taka klawiature, ze latwo wydlubac literki - oczywiscie T to odkryl. Trzech juz brakuje - jeden da sie naprawic, dwa polamane 
Aronia ja tez mam wrazenie, ze zabawki to tylko na chwile. No ksiazeczki na dluzsza, ale reszta ? Najlepsze sa szczotki, mopy, grzebienie - a ostatni hit to niekapek. Zdejmuje i zaklada pokrywke.
Aga szkoda, ze zajecia to taki niewypal. Swoja droga to za taka kase powinny byc dopracowane do ostatniego szczegolu...
Co do ciuszkow to zazwyczaj kupuje w markecie (asdzie - firma george) i jestem zadowolona z jakosci. Poza bodziakami, bo jak pisala Katrina jakos mi sie ostatnie rozciagnely i spadaja z ramion - mlody wyglada ja zul
Body raczej w tesco - wlasnie musze sie wybrac, ale mam daleko 
Kasiek ja tam bym sie cieszyla jakby mi ktos rzeczy kupowal dla bobo ;-) Dla mnie byloby to duze odciazenie kieszeni, a tak wszystko sami musimy. Zabawki, ciuszki, krzeselka, lyzeczki, kubeczki aaaahh
Munka slodko to musialo wygladac jak sie karmili
Oby katarek szybko przeszedl.Asik te zeby wykanczaja. Mlody tez ma dni marudy... Chwilami mam chec go komus podrzucic, chociaz na pol godzinki
Pamka nie martw sie na zapas - moze to zwykle przebarwienia? Dentysta cos zaradzi na pewno
Andzia oooo nieee
musisz szybko wymusic na nich nowy komputer 
Aronia ja tez mam wrazenie, ze zabawki to tylko na chwile. No ksiazeczki na dluzsza, ale reszta ? Najlepsze sa szczotki, mopy, grzebienie - a ostatni hit to niekapek. Zdejmuje i zaklada pokrywke.
Aga szkoda, ze zajecia to taki niewypal. Swoja droga to za taka kase powinny byc dopracowane do ostatniego szczegolu...
Co do ciuszkow to zazwyczaj kupuje w markecie (asdzie - firma george) i jestem zadowolona z jakosci. Poza bodziakami, bo jak pisala Katrina jakos mi sie ostatnie rozciagnely i spadaja z ramion - mlody wyglada ja zul
no i nie zapeszając na razie nie marudzi