katrina115
Potrójna Mama
Iwon - u nas Alinka jak ma czas to ogląda albo Disney Junior, albo teraz ma odblokowane Nick Jr. i Cbeebees.
Kubę najbardziej interesuje Klub przyjaciół Myszki Miki i Klinika dla Pluszaków - tylko ze względu na piosenki, bo tak na razie gobajki nie interesuja, tylko muzyka (tancerz mały z niego rośnie). Jak słyszy rytmiczna muzykę to zaraz zaczyna - najpierw ruch ręką jakby miała w ręce puszke z np. piaskiem i nia grzechotał. Najlepiej, że w kościele jak ksiadz zaintonował "Baranku Boży..." to Kuba tez zaczął rączką "tańczyć".
A tak w ogóle to Kuba wreszcie sam CHODZI!!!!!!! OOO!!!
Kubę najbardziej interesuje Klub przyjaciół Myszki Miki i Klinika dla Pluszaków - tylko ze względu na piosenki, bo tak na razie gobajki nie interesuja, tylko muzyka (tancerz mały z niego rośnie). Jak słyszy rytmiczna muzykę to zaraz zaczyna - najpierw ruch ręką jakby miała w ręce puszke z np. piaskiem i nia grzechotał. Najlepiej, że w kościele jak ksiadz zaintonował "Baranku Boży..." to Kuba tez zaczął rączką "tańczyć".
A tak w ogóle to Kuba wreszcie sam CHODZI!!!!!!! OOO!!!

) i nowych i używanych. Lubuje sie w Coccodrillo i Lidlowskich -jedne i drugie noszą sie świetnie i są praktycznie nie do zdarcia
Zart - specjalnie tak zrobiłam ( zamiast enterka), bo coś sie popzrestawialo i calego mojego posta w jednym ciągu wyświetliło
od 2 tyg. czekam na wózek i codziennie słyszę jutro będzie :/ dziś miał być między 11-13tą :/ a miałam jechać do urzędu
z kasą to samo, ma być dziś, ale dziś już powiedziałam, ze za ten miesiąc chcę mieć 30tego!! Do tego urwał mi się kran w kuchni i trzeba jechać po nowy :/ to w skórcie co u nas.