reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Iwon aż trudno uwierzyć, że to naprawdę się działo:-D:-D:-D a fotorelacja zajebis*a
Muńka jak G. zdrowa to szczep teraz
Kasieńkadobrze, że wsio ok u was
Andzia ja szczepiłam mmr i nie było żadnych powikłań
Kasiek a miałaś skończyć z zakupami.......
Zaza:-D:-D:-D
a szef nie ma nic do roboty?

A ja się nudzę... posprzątałam, zrobiłąm obiad i co? Ja chcę do pracy.......

reklama
Hej

Młody nie chciał wypuścić Olki do szkoły:szok: trzymał ją i płakał a jak wkońcu poszła to pół godz przez okno wyglądał i wołał Oja. Powiem Wam, że te moje dzieciaki są bardzo ze sobą zrzyte:tak:
i super!!! :happy:mam nadzieję, że S się zmieni jak mu się rodzeństwo urodzi i nie będzie takim samolubkiem jak jest teraz...

bo moze zakalec w tym cieście ma byc z załozenia?? nawet jak nie to tej wersji sie trymaj :) A przepis wklej - wiesz gdzie :)
Ja robiłam kruche z brzoskwiniami - fajne wyszło. Kwaskowate. A i też nie da sie go popsuć :p
Placek z brzoskwiniami - Placek z brzoskwiniami - Przepis

tylko dałam 50 g cukru do ciasta :)
też mi sie tak wydaje, że ten zakalec to miał wyjść;-) a ciasto z brzoskwiniami wygląda z przepisu na pychotkę, na pewno wypróbuję ten przepis :yes: dzięki!

Ja się zastanawiam,czy szczepić w końcu G w tym tygodniu,czy przeczekać te wiruchy...
nie wiem czy z pogodą to się poprawi, więc bym szczepiła, Sergiusz ma szczepienie 2 października, co prawda Infanrix Hexa, ale nie będę przenosić

A ja się nudzę... posprzątałam, zrobiłąm obiad i co? Ja chcę do pracy.......
zamień się ze mną, ja tęsknie za domem:-( na nic czasu nie mam:-(

a zaraz po pracy jadę do mojej psiapsióły ze studiów, bo zaciążyła i trzeba brzunio obmacać:cool2:

Ostatnia edycja:
Iwon- co za przezycie, powiedz jeszcze, ze padalo i zmoklas a bedzie z tego niezly dramat :-pRyunek jak zawsze wymiata :-D Kolacyjka brzmi wykwintnie, napewno kazdemu smakowalo :tak:

Kasiek- nie przesadzaj :-p ja kupuje zimowe a Ty sypialniane rzeczy ;-) a te spiochy/pajace przeslodziutkie!!!!

Zaza- :-D:-D:-D bede o tym pamietac!!!

Munka/Aylin/Andzia- &&&&& za szczepienia :tak:

Asik- wypoczywaj!!! nie jedna by sie z Toba zamienila ;-)

No nic czas konczyc prace i jechac po mloda, dzis podobno zrobila niezly sajgon przed spaniem u opiekunki :eek: a pozniej szkola NAJS :confused2:

Iwon obejrzałąm fotoleracje- polałam:-D
Sarunia - Kasienka zmieniała imie dla córeczki

Asik - ja chyba tez nie dałabym rady cały czas siedziec w domu, chociaz nie powiem zebym sie nudziła, chodzi raczej o psychike i jednak odpoczynek od chlopaków (wolałabym pracować np. 4h co drugi dzień) IMG_0073.jpg

Aronia- gdzie wypoczywaliscie?

nie wiem o co chodzi ale nie moge wstawiac zdjec:wściekła/y:

edek jak zapisałam posta dynia sie pojawila:szok:
czas wykonania 15 min. wiec szału nie ma

Załączniki

• IMG_0073.jpg
    IMG_0073.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 42
latałam dziś za butami, bo Polka mi ze wszystkich oprócz kaloszy wyrosła. Kurcze, na teraz nie 22, a 23 muszę kupić! Stopa gigant jak na dziewczynkę:D

andzia dynia świetna:) Tak miałam skończyć, ale zakupiłam jeszcze piżamki do spania:p To już koniec:)

aronia gdzie weekendowaliście się?

iwon kuruj ich:) Mówiłam ci już, że jako ssaki zbieramy zapasy na zimę:p

asik to już koniec z zakupami:p Weź sobie kobieto zrób słabego drinka, albo koktajl owocowy i włącz serial, wciągaj ciasteczka lub lody i odpoczywaj, a nie praca i praca:p

zaza kawał cudowny:laugh2::laugh2::laugh2: To ja ci jeszcze polecam pycha ciacho kruche bez cukru, które zrobiłam tylko z miodem i śliwkami: http://pinkcake.blox.pl/2009/08/Kruche-ciasto-z-morelami-i-malinami.html

a Wrocławianki to chyba wichura porwała!

Zaza musisz poważnie pomyśleć o braciszku lub siostrzyczce dla S. Młody dzięki temu, że ma starszą siostrę potrafi się dzielić wszystkim- jedzeniem, zabawkami. Ale żeby nie było, też się kłócą
Sunshie jeszcze trochę i do domku wkońcu zawitasz
Andzia dynia świetna
Kasieńka jak samopoczucie Twoje i Saruni?
Kasiek jak na dziewczykę to faktycznie dużą stopę ma P. Damian dopiero 21 ma i też mu muszę kupić jakieś buciki na teraz

Pewnie gdybym pracowała to wtedy bym narzekała, że brak czasu, że wolałabym z dzieciem w domu....... ale jak bym miała z kim młodego zostawić to dla komfortu psychicznego 2-3 razy w tygodniu bym mogła pracować

A i zmierzyłam Damiana- 82cm

Kasiek u nas tez wlasnie rozmiar 23 :) urosla mu noga w ciagu dwoch tygodni :D

Asik
a no my sie czujemy dobrze :) mala kopie mocno mimo ze lozysko przodujace :) lubi sie bawic nawet tata juz dostal kopniaka :D damy rade do porodu mam nadzieje :)

munka
pisałam tu kiedyś jak mnie w ten sam sposób Polka załatwiła. W Tesco przy kasie okazało się, że nie mam karty - a P bawiła się moim portfelem:szok: Ja zaszczepiłabym teraz póki mrozów nie ma. Rozumiem cię, bo sama się bałam, ale uznałam że lepiej teraz niż w zimie.

:-D A znalazła się potem karta, czy już nie??

Hashi- Hashimoto przy niedoczynnosci tarczycy - paskudna choroba

współczuję!!

przez weekend nas nie bylo a tu 10 stron :szok:

:tak::tak::-p

Muńka zaserwowałam pieczony schab faszerowany suszonymi morelami i śliwkami w sosie winnym :-p I zupę krem z papryki.

pasowałaby mi tu buźka z ruszającymi się brwiami, ale nie ma ;-) mniam!!

andzia - dynia pierwsza klasa!

Pewnie gdybym pracowała to wtedy bym narzekała, że brak czasu, że wolałabym z dzieciem w domu....... ale jak bym miała z kim młodego zostawić to dla komfortu psychicznego 2-3 razy w tygodniu bym mogła pracować

i ja póki co zamierzam właśnie tak pracować :tak:

Byłam z G na placu zabaw i przyszło trzech chłopaczków z mały psiakiem. Chłopcy stwierdzili, że piesek lubi zjeżdżać na zjeżdżalni :wściekła/y: się wku****** i powiedziałam,żeby poszli zanieść psa do domu i dopiero szaleli na placu. Grzecznie posłuchali, choć chcieli mi udowodnić, że piesek nawet sam lubi zjeżdżać :szok::sorry:

reklama
Zaza moze chce tez poczytac :D
hahah o tym nie pomyślałam, jutro sprawdzę:-D

zaza kawał cudowny:laugh2::laugh2::laugh2: To ja ci jeszcze polecam pycha ciacho kruche bez cukru, które zrobiłam tylko z miodem i śliwkami: http://pinkcake.blox.pl/2009/08/Kruche-ciasto-z-morelami-i-malinami.html
przepis fajowy, ale u nas miód odpada, na razie próbuje młodemu dawać ciasto z jajkiem, więc mleko i margaryna, że nie wspomnę o miodzie odpadają:-(
ale bloga dodalam sobie do ulubionych i na pewno cos przetestuję:tak:

Byłam z G na placu zabaw i przyszło trzech chłopaczków z mały psiakiem. Chłopcy stwierdzili, że piesek lubi zjeżdżać na zjeżdżalni :wściekła/y: się wku****** i powiedziałam,żeby poszli zanieść psa do domu i dopiero szaleli na placu. Grzecznie posłuchali, choć chcieli mi udowodnić, że piesek nawet sam lubi zjeżdżać :szok::sorry:
ale bym ich za uszy wytargała:wściekła/y:

Do góry