reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

hej kobiałki

Muńka no ale ja mam pod dywanami parkiet i to dość zniszczony i jak mi sik pod dywan wejdzie to dopiero będzie smród w domu :-:)-(

kasiek a tak się martwiłaś o jedzenie :-D:-D, a teściówka się udała na imprezie ja nie wiem czemu te teściowe zawsze takie są :confused::confused::confused:

reklama
Wpadam i wypadam, bo u nas pieknie i skwar. Najpierw do parku, a pozniej (jak najwieksze slonce przejdzie* to nad morze.

Przede wszystkim chcialam zlozyc bardzo spoznione zyczonka dla naszych forumowych skarbow

Antosiu zdrowka, szczescia, beztroskiego dziecinstwa i mnostwo radosci!

dzieci08.jpg

Gosiu samych cudownych chwil, usmiechu na buzce i spelnienia wszystkich marzen :)

torty-dla-naszych-dzieci-i-nie-tylko-p_6929.jpg

Załączniki

• 2012-12-16-18-01-51.jpg
    2012-12-16-18-01-51.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 37
  • torty-dla-naszych-dzieci-i-nie-tylko-p_6929.jpg
    torty-dla-naszych-dzieci-i-nie-tylko-p_6929.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 54
  • dzieci08.jpg
    dzieci08.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Bosche jacy ludzie są popieprzeni... sąsiadki pies zagryzł mamie wszystkie kury a ta jeszcze z pyskiem do niej wyskoczyła. A co jeśli na podwórku byłyby dzieci???????

Muńka każde dziecko jest inne i inaczej zareaguje na żłobek. A chata superowa

Maćku o, już końcówka, ale ten czas szybko leci.

Aga super tort:tak:

Kasiek ale Wam dobrze;-)

agaundpestka - fajny pomysl na tort, nie wpadlabym ;-)Z lekarzem musisz uwazac na pediatrow/internistow, bo oni lubia wmawiac, ze wszystko cacy i pieknie a w rzeczy samej nie maja zadnej mozliwosci postawic diagnozy. Lepiej od razu isc do neurologa. Wierze, ze wszystko bedzie dobrze!

alijenka - u nas nie ma dywanow, bo pies by je zalatwil na cacy ale za to sa materace (na lozko, do zabawy, amortyzujacy w sypialni) i to jest to, co mnie odstrasza od odpieluchowywania :sorry:

asik - nasz pies tez zagryza kury jak ma okazje (czyt. jak tesciowie nie upilnuja) a przy dzieciach to chodzaca cierpliwosc, wiec nie musisz od razu zakladac nie wiadomo czego. Kura to lup a czlowiek to inny gatunek. Inna sprawa, ze wlascicielka psa powinna (prawdopodonie) przeprosic i zaplacic za kury. Pisze prawdopodnine bo nie znam szczegolow. Jezeli na przyklad kury same przylazly na teren psa to winny wlasciciel kur ;-)

kasiekz - bawcie sie dalej dobrze! :-) To ze Pola jest grzeczna to nei nowosc :-p Byla ona kiedykolwiek neigrzeczna? ;-) Nasza psa by chyba dostala paniki na wyciagu krzeselkowym. Balabym sie, ze wyskoczy :szok: Za to uwielbia biegac po gorach, szybka jak kozica :tak: Twoja tesciowa bardzo przypomina mi w tym momencie moja :wściekła/y:

W "domu Munki" podobal mi sie tylko basen ;-)

Ostatnia edycja:
Aronia no więc to pies wpadł do mamy na podwórko. A jak mama poszła i sąsiadce powiedziała to ta ją jeszcze wyzwała i kazała wypierda*ać:wściekła/y: Poza tym to nie pierwsza taka sytuacja.

asik - u moich tesciow bylo podobnie. Tyle ze tam zupelnie obcy pies wpadl i zaczal dusic kury. A oni barany siedzieli z nasza psa zabarykadowani w domu :szok: Wypuscili by ja, od razu zrobilaby porzadek z intruzem na swoim terenie lowieckim, :-pBa, nawet nie poszli szukac sprawcy. A co za filozofia wziac nasza na smycz i pojsc na spacer - znalazlaby drania szybko. A Twoja mama nie moze jakos lepiej zabiezpieczyc kur? Jezeli pies moze sie do nich dostac, to tym bardziej lis (oczywiscie nie zdejmuje to odpowiedzialnosci z sasiadki)

Wszystkiego najlepszego dla Zosi i Julka!!!!

powinnam się wziąc za przygotowania do imprezki, ale mam lenia. D w pracy, a my z młodym spaliśmy aż do 8:szok: w szoku byłam jak po przebudzeniu na zegarek spojrzałam

aga super torcik!!! a z tym klapsem, to sorry:sorry2: pomyślałam, że najpierw dostał a potem się zanosił:sorry2: ale jak na odwrót, to nieciekawie...

kasiek ty znowu na urlopie????/ nie za dobrze Ci?:-p

Sorki ale wyglada na to, ze moj post zyje wlasnym zyciem i tort z myszami nie chce opuscic forum :confused2:
:-D

Bosche jacy ludzie są popieprzeni... sąsiadki pies zagryzł mamie wszystkie kury a ta jeszcze z pyskiem do niej wyskoczyła. A co jeśli na podwórku byłyby dzieci???????
nie rozumiem niektórych ludzi - na prawdę...:no:

my dywanów w domu nie mamy, i od czwartku mlody lata bez pampka jak jesteśmy w domu (szkoda tylko, że rzadko jesteśmy;-)) i efekt jest taki, że mamy 2 kupy na podłodze zaliczone i kilka szmat do wycierania siuśków;-) a Sergiusz dalej nie woła siku...
no nic... dzisiaj pogoda nie dopisuje, a ja mam dodatkowo dużo do zrobienia, więc może jak cały dzień posiedzi w domu to będzie jakiś przełom...

aaa i kupiłam S3 mini - tylko, że niebieski, bo na białego musialabym czekać do poniedziałku, a mi się nie chciało czekać ;-)
ogólnie jestem zadowolona (na razie), ale za cholerę nie umiem się na BB zalogować, cały czas pojawia mi się tylko okno do rejestracji:dry:

reklama
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzisiejszych dwulatkow

Zaza ja nie miałam problemów Z zalogowaniem się. Ale kiedyś na kompie tak i musiałam zmienić przeglądarkę. A i ja też kibicuje Holandii. Powodzenia z odpieluchowanien.

Asik co za babsztyl wrrr. Jak dzieciaki? Noga nie boli?

Alijenka jak przygotowywania do imprezy?

Nas dziś babcia z okazji swoich urodzin zabiera do zoo

mojego męża znów boli noga. Po nniedzieli idzie do lekarza i piszemy odwołanie.

Udanego weekendu kobiety

Do góry