Wszystkiego najlepszego dla Zosi i Julka!!!!
powinnam się wziąc za przygotowania do imprezki, ale mam lenia. D w pracy, a my z młodym spaliśmy aż do 8

w szoku byłam jak po przebudzeniu na zegarek spojrzałam
aga super torcik!!! a z tym klapsem, to sorry

pomyślałam, że najpierw dostał a potem się zanosił

ale jak na odwrót, to nieciekawie...
kasiek ty znowu na urlopie????/ nie za dobrze Ci?
Sorki ale wyglada na to, ze moj post zyje wlasnym zyciem i tort z myszami nie chce opuscic forum
Bosche jacy ludzie są popieprzeni... sąsiadki pies zagryzł mamie wszystkie kury a ta jeszcze z pyskiem do niej wyskoczyła. A co jeśli na podwórku byłyby dzieci???????
nie rozumiem niektórych ludzi - na prawdę...
my dywanów w domu nie mamy, i od czwartku mlody lata bez pampka jak jesteśmy w domu (szkoda tylko, że rzadko jesteśmy;-)) i efekt jest taki, że mamy 2 kupy na podłodze zaliczone i kilka szmat do wycierania siuśków;-) a Sergiusz dalej nie woła siku...
no nic... dzisiaj pogoda nie dopisuje, a ja mam dodatkowo dużo do zrobienia, więc może jak cały dzień posiedzi w domu to będzie jakiś przełom...
aaa i kupiłam S3 mini - tylko, że niebieski, bo na białego musialabym czekać do poniedziałku, a mi się nie chciało czekać ;-)
ogólnie jestem zadowolona (na razie), ale za cholerę nie umiem się na BB zalogować, cały czas pojawia mi się tylko okno do rejestracji