Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
właśnie o tym pisałam że ktoś może mniej się udzielać czy zniknąć z forum z różnych przyczyn (byłam tu jedną z pierwszych ale mój stan zdrowia sprawił że zniknęłam na jakiś czas), niektóre dziewczyny z racji jakichś złych doświadczeń pojawiają się dopiero teraz itd. ale tak samo, w równym stopniu wszystkie jesteśmy czerwcówkamiWyszłam z domu, wracam -nat nie działa!!!
Dla mnie bez bb to jak bez ręki teraz, uzalezniłam sie:-)
Zadzwoniłam do P i na ile potrafiłam mu wytłumaczyc co jak i gdzie w kompie swieci to stwierdził, ze to nic u nas, ze sygnału nie ma czy cos. Wrocił niedawno na 5min wpadł do domu spr i jest!!!
Odnośnie kochanych teściowych to moja dzis zapomniała odebrac blizniaki z przedszkolaDzieki Bogu zdzwonili sie z P, bo gdyby nie rozmawiali to biedne dzieci siedziały by tam az by po nas zadzwonili
Ja bym myslała ze sa u babci, babcia ze sa w domu - luuuudzie
moze nie bardziej w ciąży ale bardziej i czesciej na forum co owocuje pewnego rodzaju zaufaniem. Moim zdaniem nie ma tu sie co denerwowac, bo zobaczymy za jakis czas czy sama bedziesz chciała, zeby przed kazdym kto zgłosi taką ochotę pisać o sobie jakies intymne inf? Widzimy wszystkie, ze do niedawna byłysmy tylko my jak sie pojawiła opcja wątku zamkniętego - wszyscy chca pisac...
blond20 - kocham Cięi nie masz pojęcia jaka ja chora tu bez bb siedziałam
![]()