reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
spróbujmy zakończyć już temat bo każdy ma prawo mieć swoje zdanie
buziak to normalne że są osoby które tylko przeglądają nasz wątek np. w poszukiwaniu jakichś informacji bo są we wcześniejszej ciąży itp. (oczywiście współczuję wścibskich sąsiadów i żądnych wrażeń znajomych-dziecinada)
blond dziękuję za wyjaśnienie w jakim celu powstał wątek zamknięty - to wiele wyjaśnia bo ja również nie wrzuciłabym na publiczne prywatnych zdjęć - penie gdyby któraś z was na początku odpowiedziała na to pytanie nie byłoby całej dyskusji
echhhhhh....uważam temat za zamknięty i chętnie pogadam o czymś innym....

ja również witam i przepraszam za przeoczenie :zawstydzona/y:
a tak w ogóle to mam dylemat i mam nadzieję że mi pomożecie - jedziemy z mężusiem na weekend w górki i chcemy pójść na termy, do tej pory myślałam że nie ma problemu bo tam woda nie przekracza 36 stopni więc jest ok ale teraz poczytałam i spotkałam się z kilkoma opiniami że nie jest to wskazane ze względu na możliwość zakażenia dróg moczowych itp. :szok: do tej pory nie miałam z tym żadnych problemów a na dodatek wiem że basen nawet się zaleca kobietom w ciąży...POMOCY!!!

kasia.natka moderatorki sa w trakcie tworzenia watku z regulaminem, jak u innych dziewczyn, to bedzie wszystko jasne i przejrzyste, zobaczymy jak i nas sie potoczy historia z takim systemem, mam nadzieje, ze wszystkie nowe dziewczyny szybko do nas dolacza, my tez nie chcemy, byscie czuly sie zle :tak:

no to tylko tak ode mnie i koniec, zreszta my i tak gadatliwe jestesmy i zwyczajnie trudno nas nadgonic ;-)
jesli chodzi o termy, to nie pomoge, ja mam zabronione wszystko, az cud, ze mi oddychac pozwalaja :eek:

Dziewczyny, ja już w domku!
We własnym łóżku, po tylu dniach wygnania :cool:
nareszcie!
Oj tesciowa nieszybko mnie zobaczy :confused2:

kasia.natka - jestem w ciąży drugi raz i nie siedziałam za żadnym forum, zeby szukac jakichs informacji. Nawet nie przeglądałam nic podobnego. Miałam potrzebę dzielic z kim doświadczenia dlatego tu piszę;-) A dziwie sie podczytywaczom, bo tego nie rozumiem;-)

sicilpol - nie ma to jak ww domku co?:tak: Poruszałyśmy juz to pare razy, alenie pamietam juz.. Bierzesz jeszcze leki na podtrzymanie?

Ostatnia edycja:
sicilpol współczuję zakazu robienia "wszystkiego" ;-)
buziak tak jak każda ciąża jest inna tak i każda z ciężarówek jest inna więc to że ty nie podczytywałaś to nie znaczy że innym nie wolno...i odpuść już kobieto bo temat został wyczerpany i zakończony

nie wiem czy wy tez macie takie skurcze w dole brzucha....dzisiaj tak sie dzidziol wykrecil ze czulam jego plecki, stwardial mi caly dul brzucha ....tez tak macie? Ja czuje tylko przemieszczanie sie bobasa a czekam na kopmniaczki a mialam ich bardzo malo

reklama
Do góry