Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Czasem "pa-pa" (=tata), "auo" (=auto) i to wszystko. Nie ma chyba dziecia na forum, ktore mowi mniej 
Fajnie Ci 

Moj malz byl raz za dzieciowymi rzeczami w Lidlu punkt 8. Przed sklepem kolejka a po otwarciu drzwi regularna bitwa 

a co pieczesz? Hehe jak miałam 2,5roku to moja mamuśka zostawiła mnie u swojej siostry na cały dzień, a do niej przyszłą koleżanka i się jej pytała z jakiego kraju jestemponoć nikt mnie nie rozumiał
![]()

pochwal się gdzie lecicie na wczasyPoroniłam już przekąski i czekam tylko aż K. wróci z pracy.

Udanej imprezy! Bedzie znaczy tak:
) Ma tylko jedna wade: jak sie przyzwyczailismy do tego to nam sklepowe nie smakuja 

To u mnie to samo, choć staram się pilnować by miał parogodzinną przerwę w jedzeniu.! Wiesz ja w dzień też mogę nie dawać jej uu i ona wytrzyma, ale co mam zrobić w nocy? Ona jak się kręci i marudzi to dam cyca i mam z głowy - śpimy dalej, a bez uu już tak nie będzie. No a jak się obudzi w noc głodna, bo na wieczór nie będzie chciała zjeść kolacji (zdarza się) to co dam jej jak nie będzie uu, a mm nie chce? Dlatego ciągle karmię![]()