Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wczoraj idąc do samochodu przewrócił się , bo mu się spieszyło ,tak że rozwalił nos , krew się lała, ryk był
efekt nos naderwany , policzek obtarty ,
wygląda jakby wdał się w konkretną bojkę , a półtora roku jeszcze nie skończył
masakra ...

ostatnio jednak nastąpił przełom i kalosze już lubimy 
), a J. nie chce spać. Ma dobry humor, więc stwierdziłam, że go przetrzymamy, niech korzysta, póki lek działa.
Dobrze, że masz to za sobą. Ja właśnie dlatego bardzo dbam o dokładne mycie wszystkiego, co wkładam(y) do paszczy. Iwon czyli niestety jakas infekcja :| kurcze ... a katar dalej macie ?
Pytałam co tam, bo wpadłaś tylko się przywitać i zniknęłaś
No, więc proszę mi tu nie tego
;-)

Ale wytłumaczę się, że tylko na chwilę, jak np. wiedzieliśmy, że za pół godz. będziemy wychodzić na spacer. I raz nam ktoś zostawił karteczkę
Śmieszne, ja uważam że w takich sytuacjach powinno się zapukać, pogadać, a nie podrzucać jakieś dziecinne anonimy
No w każdym bądź razie od tamtego czasu staramy się już nie zostawiać śmieci nawet na chwilę, żeby nie drażnić wrażliwców ;-)Chociaż ta furiatka-sąsiadka, która ta zrobiła już tam nie mieszka i jest spokój. Jej wszystko przeszkadzało, wózek przed drzwiami też.