Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

) oraz kilka mieszanek. Herbaty zielona, czarna i roiboos podobno tez zawieraja te alkaloidy ale mniej - niemniej kazali tez uwazac i nie pic litrami. Mnie to wyglada na jakas paranoje ale skoro wmieszal sie w to az rzad to sama nie wiem, co o tym myslec

U nas odwilz na calego. Ale wczoraj jeszcze w lesie mozna bylo znalezc resztki lepkiego sniegu i wmyslilam, ze ulepilmy z niego balwana, no, balwanka, takiego miniaturowego, na 50cm. Zrobilam mu galy i nos z szyszek, m. rece z patykow. Caly czas mialam przed oczami zachwyt Antosia agiundpestki (nota bene: Aga, gdzie jestes, kiedy Cie nie ma?) A u nas co? Bubinek zaczal go demontowac i kopac a psa wyciagac patyki z rak
Zadnego szacunku dla pracy naszych golych rak w zimnym sniegu
:-) Niestety nie mielismy przy sobie aparatu. A dzis juz sniegu nie ma...
Az nie mam sily myslec, ile zabkujacych pobudek v peredi, jak to w takim tempie idzie... 

a dzis bryndzowata pogoda 
), zaraz potem trojki (wrzesien-listopad). Po cyrku z lewa gorna 3 liczylam na jakies pol roku spokoju a tu raptem kilka spokojniejszych nocy i od ok. 20.12 mamy pobudki z placzem prawie co godzine, (niemal) noc w noc
Moze wiec i u Was tez juz 5 w natarciu. U nas trwalo az 5 tygodni cyrkow zanim zebisko sie pokazalo 

, zapewne bym inaczej do sprawy podchodziła