reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ja dawalam dlugo bo nam wolno zarastalo ciemiaczko no i on malo mleka pije, i dr kazala mi dawac. Ale ostatnio juz nie daje w ogole

reklama
Josie - Adi nas odwiedził raz, przywitał sie z bratem i bez problemu poszedł z babcia. Ale on wtedy nie miał zadnego problemu zeby sie z nami rozstać, wszedł i wyszedł z uśmiechem. Jezeli Jasiek tak reaguje to ja bym chyba sobie darowała odwiedziny.
Co do hbs podejrzewam ze moga byc problemy, zalezy od szpitala.

Sylka - tak jak jedna saszetke wypije pzrez cały dzien to chyba dobztre bedzie, rozpuszczaj po troszeczku i podawaj mu co jakiś czas małymi łykami.
Ja wit. d juz nie daje, w zimie dawałam.

Niespodzianka - sniadanie to podstawa, dobrze, ze sie pzryzwyczajasz. Ja dziś zjadłam ostatni raz rogalik z toffi na sniadanie.... bede tęsknić:-D
Zdrówka dla Tomcia.

Sylka smecte jak zrobisz zawiesinę to podaj po kilka łyżeczek co pół godziny/godzinę :tak:
Niespodzianka gratuluję wytrwałości w śniadaniowaniu :-) a co do ceny sztućców to wiesz my jesteśmy bogatym krajem :-D
josie ja myślę że lepiej się wstrzymać z odwiedzinami w szpitalu przede wszystkim ze względu na noworodki :tak:

u nas dalej leje, mam dość
co do wakacji to my w tym roku najpierw jezioro w sierpniu bo łączymy to ze ślubem na który idziemy a we wrześniu Chorwacja :-) z teściami :sorry:

my też :) ale bez teściów

kasia.natka bo są za 20 zł a nie za 50 i więcej :-D:-D:-D i tylko tyle no i są ładne, maja ładne wykonanie to dlaczego nie brać za taką cenę

i sa lekkie :)

Aylin u nas juz słonce :)))

Hatszept czy Ty stosujesz jakąś dietę??? Jesteś bardzo szczupła, a to rzadko spotkane pzry Hashi. Co w ogóle myślisz o diecie pzry tej chorobie???

Maćku a Ty ???

josie i dobrze robisz z tym jakuzzi ja też je omijam :-)

Niespodzianka ja po śniadaniach tak samo się czuję i mam ciągle wrażenie że przez nie tyję choć to nie jest prawdą :-:)-(, zdróweczka dla Tomcia

Sylka ja czasami podaje jej wit D jak nie ma słońca, albo tran, u mojej siostrzenicy objawem niedoboru wit D są krzywe kości nóg

Aylin no właśnie te sztućce są leciutkie :-):-)

pogoda do bani typowo barowa ale jak do tego baru iść ??????????????? chciałam jechać na basen ale leje się ze mnie tak jak z nieba i raczej nawet tampon na 2 godz nie wytrzyma :-:)-(

sylka ja wit. D w zeszłym roku i w tym dawałam od października do kwietnia. Smecte dwie saszetki na 24 godz. Jedną rozrób w ciepłej wodzie i podawaj mu co jakiś czas przez cały dzień.

No i laski wielkie dzięki. Stanęło na tym, że bierzemy małego netbooka, bo on musi mieć kontakt z klientami, ale zgrał też P bajki świnka peppa oraz masza i niedźwiedź;-)

Dobra żegnam się. Wylot ok 20.00 (M się orientuje). W każdym bądź razie na lotnisku w Dreźnie mamy być ok. 18.00. O 14.00 wyjazd z domu, bo jedziemy do mamy na obiad i stamtąd razem ruszamy. Będę za wami tęsknić!

josie - w naszym szpitalu dzieci moga odwiedzac, wiec ja bym nie miala dylematow.

hatszept - dziwne u Was z tym niedoborem, tak rzadko sie zdarza, ze tez sie Wam przytrafilo :eek:

Sylka
- witaminy D nie daje. Dawalam bardzo krotko, tylko w zimie 2012/2013, bo, jak pamietacie, byla wyjatkowo ponura, czyli od listopada do kwietnia (gdyby byla normalna, tak jak w tym roku to bym nie dawala) a i to co drugi dzien (w formie oleju). Ja mialam swira na punkcie wystawiania dziecia na slonce, bo walczylismy z zoltaczka noworodkowa i stawalam na uszy, by go nie musiec dawac pod lampy a poniewaz byl na UU wiec wolno ta zoltaczka schodzila. Z reszta w UU tez jest witamina D :tak:

kasiekz - pewnie juz w samolocie. Oby jej malz za bardzo nie wkurzal :rofl2:

U nas kolejny dzien pizdziawy. No kurtka na wacie, juz drugi tydzien, ze wieje jak nad Baltykiem, wrrr, jak tu wyzdrowiec, jak na dworzu sie nie da dlugo wysiedziec :wściekła/y:I stracilam znow glos :crazy:

reklama
josie u nas w szpitalu jest zakaz wprowadzanie dzieci do lat 12

kasiek to Wy z Drezna lecicie ????????? wow ja myślałam że z Wrocka, powinniście być na lotnisku na 2 h przed wylotem tak jest najbezpieczniej :-D, miłych wakacji i napisz chociaż sms jak Wam tam jest :-):-):-)

aronia u nas taka sama pogoda jak u Ciebie :-:)-:)-(

Do góry