Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aylin- dla większości to dziwne inni uważają że po co zaręczyny skoro od razu ślubu się nie planuje. My na razie nie planujemy. Może bardziej ze strony finansowej i też z tej że ciągle mieszkamy osobno.
Ja dzisiaj wagary w pracy mam. Zmiany nam pokręcili i wyszła mi druga zmiana a mam na 13:30 okuliste. Ciekawe czy dostane okulary. Bo w tamtym roku dostałam ale nie wykupiłam do prawda mam b. małą wade bo tylko -0,25 ale w pracy mamy kiepskie światło lasery skanery walące od dołu czyli prosto w oczy i strasznie utrudniające widoczność okulary więc trzeba się ogarnąć i o nie zadbać.
Andzia - dostałam pochwałe za odwazne zwiekszanie dawki insuliny ale juz mam nie szaleć. Wizyta za dwa trygodnie znów. Częsciej ja bede odwiedzac niz ginekologa...
A mj mały pyskuje i to strasznie i tylko mi. Ma mi chyba za złe że chodzę do pracy. W sumie nie dziwie mu sie bo praca wymaga ode mnie codziennej obecności.