reklama
Kifsi - dziękuję. Zdròwka.
Aylin- dla większości to dziwne inni uważają że po co zaręczyny skoro od razu ślubu się nie planuje. My na razie nie planujemy. Może bardziej ze strony finansowej i też z tej że ciągle mieszkamy osobno.
Aylin- dla większości to dziwne inni uważają że po co zaręczyny skoro od razu ślubu się nie planuje. My na razie nie planujemy. Może bardziej ze strony finansowej i też z tej że ciągle mieszkamy osobno.
andzia1980
Fanka BB :)
hejo
Papitka gratulacje. Moj brat jest zareczony juz 4 lata, teraz na swieta były takie oficjalne zareczyny, ale ewntualny termin dopiero połowa 2016 r.
Kifsi zdrówka
Aylin jak u diabetologa ??
U nas jakoś leci.
Papitka gratulacje. Moj brat jest zareczony juz 4 lata, teraz na swieta były takie oficjalne zareczyny, ale ewntualny termin dopiero połowa 2016 r.
Kifsi zdrówka
Aylin jak u diabetologa ??
U nas jakoś leci.
Ja dzisiaj wagary w pracy mam. Zmiany nam pokręcili i wyszła mi druga zmiana a mam na 13:30 okuliste. Ciekawe czy dostane okulary. Bo w tamtym roku dostałam ale nie wykupiłam do prawda mam b. małą wade bo tylko -0,25 ale w pracy mamy kiepskie światło lasery skanery walące od dołu czyli prosto w oczy i strasznie utrudniające widoczność okulary więc trzeba się ogarnąć i o nie zadbać.
reklama