Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie wróciłam z przychodni ze skierowaniem do szpitala przed wyjsciem do lekarza dostałam plamień z krwią:-(ale nic za dwie godziny ide na prywatne usg jeszcze i wtedy zobaczędziewczyny ja się tak boję
![]()
Tez mi się wydaje, że to strasznie długo, ja jak robiłam bete to miałam tego samego dnia wyniki....Byłam dzisiaj zrobic betę i na wynik muszę czeka aż do piątku! Co za labolatorium :/ gdzieś wysylają dzisiaj moją krew, w czwartek wynik wróci i w piątek go dopiero odbiorę. To normalne, żeby tyle czekac? No i od razu sie zarejestrowałam do innego gina na piątek więc pojdę od razu.
Wczoraj zaczęłam przyjmowac luteinę dopochwowo i ciągle mam wrażenie jak coś ze mnie leci... ale okresu nadal ani śladu... poza tym ja czuje, że jestem w ciąży a ten gin mnie stwierdził, że zaraz powinnam zacząc miesiączkę. no i te testy wszystkie pozytywne, jeden mógłby się pomylic, ale kilka...
Na szczescie dobry humor nas nie opuszcza bo razem z mężulkiem wierzymy że będzie dobrze![]()