Yousta
Zaangażowana w BB
może terminy tak mają? nie wiem, tak mi mówił, że dopiero 12tego następne badania:-) Też bym chciała mieć wizytę 26go listopada, w sam raz na prezent urodzinkowy bym miała;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczyny, kilka dni nie było mnie na forum, a tu tyle do czytania.
Jestem po pobycie w szpitalu, miałam zabieg łyżeczkowania i dzięki cudownym pielęgniarkom (mimo, że szpital państwowy) przeżyłam te koszmarne chwile. Przed chwilą wróciłam do domu i pierwsze co, zalogowałam się na forum BB. Nie chcę Was zasmucać, tylko pamiętajcie, że trzymam za Was i wasze gumisie kciuki. Dbajcie o siebie, RZUĆCIE PALENIE PAPIEROSÓW i cieszcie się tym szczęściem.
Ja teraz jadę na kilka dni urlopu i zaczynamy podejscie kolejne, najpierw specjalistyczne badania, a później mały bobo!
Całuję Was!
No mam nadzieje ze tak jest jak mówi. Od czytania tego internetu włosy dęba stają na głowie. Co artykuł to inaczej piszą.goldenlucy cieszę się, że to nic poważnego, ja też czesto miewam to poskudztwo.
Jesteś dzielna. NApewno szybko uda Wam się ponownie zajść w ciążeCześć Dziewczyny, kilka dni nie było mnie na forum, a tu tyle do czytania.
Jestem po pobycie w szpitalu, miałam zabieg łyżeczkowania i dzięki cudownym pielęgniarkom (mimo, że szpital państwowy) przeżyłam te koszmarne chwile. Przed chwilą wróciłam do domu i pierwsze co, zalogowałam się na forum BB. Nie chcę Was zasmucać, tylko pamiętajcie, że trzymam za Was i wasze gumisie kciuki. Dbajcie o siebie, RZUĆCIE PALENIE PAPIEROSÓW i cieszcie się tym szczęściem.
Ja teraz jadę na kilka dni urlopu i zaczynamy podejscie kolejne, najpierw specjalistyczne badania, a później mały bobo!
Całuję Was!
Carla 81 normalnie nie mysle o sobie jako o histeryczce, ale jakbym mogla, to juz bym pobiegla na 3 USGMoże i tak...a może to badanie robi się między 12/14 tygodniem i to bez znaczenia kiedy? Oby u mnie nie za wcześnie było...moja mrówa ma 10 weeków a już 3 usg za sobą...przez matkę histeryczkę![]()
No mam nadzieje ze tak jest jak mówi. Od czytania tego internetu włosy dęba stają na głowie. Co artykuł to inaczej piszą.![]()
A ja zaczynam histeryzować jak was czytam..
Pierwsze usg miałam w 4 tygodniu. Następne 6 grudnia -ot taki prezent mikołajkowy
Opryszczkę mam odkąd pamiętam. Czasem raz w roku, czasem co miesiąc. Pomagał mi zawsze heviran - teraz odpada. Juz raz mnie w czasie tych 8 tyg dopadła - leczę się standardowo - okłady z czosnku i drożdże zalane ciepłym mlekiem. Trochę pomaga.
A w sprawie powiadomienia szefa, hmmm ociagam się. Jakoś odwagi brak. Ale mam wrażenie za każdym razem jak na mnie patrzy że ON JUŻ WIE![]()
Haha ja histeryzuje cały czas. Jak nie czytam forum to głupoty w internecie. Trza odłączyć nam kabelek i już :-) A co do szefa to masz święte prawo być w ciazy i nie musisz sie tłumaczyć z tego. Nie bój sie nic ci nie może zrobićA ja zaczynam histeryzować jak was czytam..
Pierwsze usg miałam w 4 tygodniu. Następne 6 grudnia -ot taki prezent mikołajkowy
Opryszczkę mam odkąd pamiętam. Czasem raz w roku, czasem co miesiąc. Pomagał mi zawsze heviran - teraz odpada. Juz raz mnie w czasie tych 8 tyg dopadła - leczę się standardowo - okłady z czosnku i drożdże zalane ciepłym mlekiem. Trochę pomaga.
A w sprawie powiadomienia szefa, hmmm ociagam się. Jakoś odwagi brak. Ale mam wrażenie za każdym razem jak na mnie patrzy że ON JUŻ WIE![]()