reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja podobnie, ale na odwrót ;P Jakbym mogła to bym spała, ale nie mogę...hihi

Dobrze widzę, że 21 tydzień zaczynasz? Congrat z tej okazji :)

Kam masz do polecania jakieś ciuchlandy z dziecinnymi? Mam plan dziś nie gnić tylko poprzerzucać szmaty ;D

Ostatnia edycja:
Ja podobnie, ale na odwrót ;P Jakbym mogła to bym spała, ale nie mogę...hihi

Dobrze widzę, że 21 tydzień zaczynasz? Congrat z tej okazji :)

Kam masz do polecania jakieś ciuchlandy z dziecinnymi? Mam plan dziś nie gnić tylko poprzerzucać szmaty ;D
no już 21 jupi :) nawet pani na suwaczku ma juz większy brzuszek niż Twoja :)

A co do ciuchlandów to jakiś konkretnych nie mam, bo u mnie na osiedlu jest ich mnóstwo więc zaliczam wszystkie po kolei zawsze :) dużo osob mi polecało ciuchland koło końcowego trolejbusów 150 i 151 tam na końcu Kraśnickiej aale ja tam byłam tylko raz więc nie wiem czy to prawda ze tyle fajnych ciuchów:D

Większy, większy :D
Fakt jest tam duży ciuchland...poszukam jeszcze na forach, co laski polecają :) W tym miesiącu to powinnam już chyba zbastować bo się mąż ze mną rozwiedzie ;P Ale nie mogę się powstrzymać :)

Większy, większy :D
Fakt jest tam duży ciuchland...poszukam jeszcze na forach, co laski polecają :) W tym miesiącu to powinnam już chyba zbastować bo się mąż ze mną rozwiedzie ;P Ale nie mogę się powstrzymać :)

a ja jeszcze nic nie kupiłam i jestem w szoku :) Ale nie dałam się.. zacznę po poznaniu płci.. ale wtedy poszaleje na maxa:D czyli pewnie już jutro poznam to od poniedziałku zacznie się ciuchlandowe szaleństwo i szperanie w różowych bądź niebieskich szmatkach :)

No ja póki co prócz jednych spodek z kaszkietem kupuje wszystko unisex...jak będzie Matylda to najwyżej kaszkiet komuś oddamy :) Ja na szansę poznania płci muszę poczekać jeszcze trochę...do początku lutego...i oby to czekanie się opłaciło ;D

reklama
No ja póki co prócz jednych spodek z kaszkietem kupuje wszystko unisex...jak będzie Matylda to najwyżej kaszkiet komuś oddamy :) Ja na szansę poznania płci muszę poczekać jeszcze trochę...do początku lutego...i oby to czekanie się opłaciło ;D
zleci szybko , ja dopiero odliczałam było 3 tygodnie .... zleciało nie wiem kiedy i już jutro usg.

Do góry