Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe, tu ci polewam mleka bo trza to opic, wiedzialam czyli i ja bede miec synalka hihi, w sumie to obojetnie i zawsze marzylam o coreczce bo my baby to jestesmy "lepsze ludzie" no ale jakos tak cos mnie tam w glowie laskocze ze bedzie chlop alienka gratulacje kobitki bedziesz miala kopie siebie fajnie scilipol a tobie gratuluje chlopczyka, kurcze ja chce i to i to juz miec eh spac nie moge od 4.30 drugi dzien z rzedu. wczoraj zapisalam sie na silownie tam gdzie chodzi moj maz czyli same maszyny bez klas. Odrazu zaliczylam 400kcal na tredmilu, zamierzam byc tam co dwa, trzy dni coby spalic to co nadmiernie zjem a apetyt mam jak drwal nie ukrywam bobo plywa mi w brzuchu juz od 4ej rano daje znac, kurde prawie ciagle sie tam rusza. Nie wiem czemu ale emitiokiony czy jak to sie pisze, mi nie dzialaja. Dobrze ze choc sie wyleczyl moj komp z dodatkowych liter (widac ta kropla wody z wlosow tak mi oglupila klawiature)...SYN....na 100%

dzień dobry!
I ja spać nie mogłam. 2 razy w nocy nospę brałam tak mi się brzuch spinał, raz się za szybko zerwałam do Maksa i taki miałam skurcz, że się wyprostować nie mogłam. Na szczęście do rana przeszło
delwer
gratuluję pisiorka!
widzę, że dużo dziewczyn woli dziewczynkę ale uwierzcie mi, jak się rodzi pisiorek to już sobie nic innego wyobrazić nie można, chłopców wprawdzie nie można odziać w róże i kokardki ale mają w sobie coś magicznego
kamila
trzymam kciuki i czekam na wieści!!
ja to chyba będę jedna z ostatnich, która pozna płeć:-( dopiero najprędzej 6 albo 7 lutego