reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
czyli 11 chłopa i 5 dziewuś:)

Gratulacje Delwer:)

Waris, a co do M jak miłość to cóż hmm...podzialam Twoje zdanie i nie tylko ja i mogę powiedzieć,że nic nie mogę powiedzieć, ale........... :) Poczekamy , zobaczymy to tyle:)

Toś mi powiedziała coś wiedziała ;-) rozumiem ;-)

Te gimnazja to jakiś koszmar. Mam sis w podobnym wieku i masakra z nią była jak dojrzewała, książkę można by było napisać.

Witam - gratuluje udanych wizyt i poznania plci - ja czekam do pon.

Mam do was pytanie - od wczoraj mam taki napiety brzuch,nie wiem co moze pomoc - nospy nie mam, wypilam magnez mulsujacy,ale nic nie dal a na opakowaniu pisze 1 tybletka na dzien.
Napiety jest caly i takie dziewne uczucie - bolec nie boli,ale ...

Ide do moich starszych synkow,bo obiecalam auta z lego budowac z mini. Milego dnia

Witam,

A gdzie ta Kamila?
Magnezu trzeba brac co najmniej 4 razy tyle co na opakowaniu,ja biore po 6razy tyle:) oczywiscie takiego bez B6. Dwa trzeba go brac w trakcie posiłku i to najlpeij miesnego inaczej sie prawie nie wchłania.Polecam magnez Solgar:)6 tabletek dziennie iw tej ciazy nie wiemc o to twardnienie brzucha......
Aylin skoro na 50% dziewuszka to na 50% synek:)

witam się i ja :-)
wczoraj mnie nie było bo miałam dzień intensywny z mężusiem - wyprzedaże, zakupy, obiadki itd. ale starałam się dziś nadrobić
wesola witaj i czuj się jak u siebie
gratuluję dziewczynom po wizytach a zwłaszcza poznania płci
a gdzie są dzisiejsze "wizytowiczki" ...Kamila?

No to jestem.

Dzidziuś duży... waży 377gram
serduszko 150/min
dzidzius tak długi ze nie da się już zmierzyc jego długości..
ale jest jedna niepokojąca rzecz.. zastój w nerce.. w czwartek idę do szpitala na ponowne USG ... lekarka powiedziała, że są dwie opcje bo albo dzidziuś nie zrobił siusiu i się zrobił zastój bo mocz tam zalega albo "zaczniemy się martwić" ale o szczegołach nie chciała mi mowic zebym się nie potrzebnie nie denerwowala bo ma nadzieje ze to ta pierwsza opcja. Wszystkiego dowiemy sie w czwartek.
No i jeszcze jedno.. 90% chłopak.

No cóż pomimo że kazała mi się tym nie przejmować puki nie zrobimy badania.. ale myślę o tym i mimo wszystko się martwię. Mam tylko nadzieje że okaże się że nereczka zdrowa i funkcjonuje prawidłowo.

Długość mojej macicy wróciła do normy tak że żadnego zagrożenia z tej strony nie ma :)

Wymiar dwuciemieniowy główki - 48mm
Obwód główki- 176mm
Obwód brzuszka- 169mm
Długosć kości udowej- 32mm

Kamila - nie denerwuj sie!!! napewno nie zrobił siusiu i tyle!!! Czasami jest tak, ze lekarz źle zobaczy takze narazie wez to na spokojnie!
i gratuluje chłopaczka!!!! W czwartek sie upewnisz, ze wszystko jest ok!

reklama
Do góry