reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Buziak- jejku, ale to szybko poszlo, wlasnie wczoraj myslalam, ze zapomnialam zapytac sie Ciebie, jak ta ciocia sie ma? To byla siostra tesciowej? To ta, o ktorej pisalas wczesniej ze cos nie hello z nia?
Ta nasza 2dni temu wyszla ze szpitala i lezy w domu, ale lezy, zobaczymy czy i kiedy wstanie.

Ide sobie tez zakupic jakies mazidlo na ryjek, co by maly za 6miesiecy sie nie wystraszyl, jak zobaczy mame bardziej pomarszczona niz on :baffled:

Witam
wczoraj byłam ale doczytałam zonk a dziś i tutaj.

Dziewczyny wszystko już napisały ja ze swojej strony mogę przyłączyć się do ich słów - będzie dobrze choć wiem że ciężko Wam jest się pogodzić z diagnozą - trzymajcie się i myślcie pozytywnie.

Pozostałym kobitkom gratuluję poznania płci choć jak widać nie ona jest najważniejsza.

Z drugiej strony to dobrze że są takie fora gdzie można się podzielić i radościami i smutkami, komuś po prostu wygadać albo kogoś pocieszyć. Raz pocieszamy, innym razem to my jesteśmy pocieszane i to jest super.

Mój nie gra na kompie więc tu problemu nie mamy co do torby to zamierzam spakować tak jakoś w marcu/kwietniu.

Z przyziemnych spraw dziś przyszła mi spódnica którą kupiłam na allegro oczywiście za duża i znowu nie mam w czym hasać no nic szukam dalej ale już mniejszej.

Witam i ja:)
zaraz przyjeżdża koleżanka na kawke, a wieczorem druga przemierzy 300km, aby spędzić ze mną weekend :)

Dzisiaj miałam takie koszmary w nocy, ze obudziłam się oblana potem- już któryś raz śni mi się, ze mega krwawie:baffled::baffled:

Ja też miałam dziś głupi sen w którym śniła mi się moja Śp. babcia.Obudziłam się po 3 i wierciłam długo zanim znowu zasnęłam.

a ja w Warszawie od urodzenia i chętnie bym ja opuściła.Mrzy mis ie Gdynia:)
lub Międzyzdroje:)
Trzyma mnie rodzina,przyjaciele i praca.

Kasiulka gratuluję córeczki:)

Miki super, że parka:)

mnie się sniło dzisiaj, że cofnełam się o 6 lat wstecz i jak mółam mojemu M,że bedzie miął dwie córki Liliankę i Natalkę to nie chcial mi wierzyć- hahahah:)

Ja wczoraj nie zjadłam nic słonego i dzisiaj an wadze pół kilo mniej....ja chyba zatrzymuję wodę, bo po 10 godzinach siedzenia mam mega spuchnięte łydki i troche kostki.

Ostatnia edycja:
reklama
Dojeżdżałam do Wa-wy do pracy przez rok 100km. Kiedyś bardzo lubiłam jeździć szczególnie na zakupy teraz jesteśmy w Wa-wie może jakieś 5 razy w roku i to wtedy kiedy musimy. Obrzydła mi - wszędzie daleko, wszędzie tłumy,a w markecie w kolejce można stać godzinami, masakra.

Do góry