Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a tak z innej beczki mam pytanie co do szczepień maleństwa na co dodatkowo szczepic ??? rotawirusy, pneumokiki, meningokoki ??????????????

, taka bardzo bardzo bardzo gęsta galaretka w średniej ilości, koloru raczej przezroczystego albo białego, nie wiem, w poprzedniej ciąży nic takiego nie było, do tego jeszcze lekka sraczka, lekkie mdłości i przy okazji golonka zajrzałam w okolice krocza i okazuje się mam żylaka
na cipce. 
dziś zostałam sama bo małż pojechał do pl odwieźć moich rodziców i coś takiego dziwnego zauważyłam co mnie dodatkowo zaniepokoiło, nie wiem czy to upławy takie dziwne czy to zaczyna ten czop odchodzić, taka bardzo bardzo bardzo gęsta galaretka w średniej ilości, koloru raczej przezroczystego albo białego, nie wiem,
dobrze, że się wstrzymałam z innymi metodami, bo bym kibelek rozniosła;-)
Moj Pe mnie uswiadomil, ze ten szanownym Pan Kutas przybyl do nas z Rosji a tam i teraz w PL jest rozdawany za zle parkowanieprzyklejaja na szybe owego Pana z napisem "Karny Kutas za zle parkowanie"!
![]()

ja mam zamiar szczepić tylko na obowiązkowe szczepionkia tak z innej beczki mam pytanie co do szczepień maleństwa na co dodatkowo szczepic ??? rotawirusy, pneumokiki, meningokoki ??????????????

ciuszki dla małego nie poprane