Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja dla Mijeczki mam wszystko ale dla siebie jeszcze nic
. Chyba czas o tym powaznie pomyslec.
jak nie kopniaczki to jej fikolki
nie zly ubaw mamy.

dzięki kochana za sms czekamy na dalsze wiadomości
dziś mam straszny dzień chyba coś musi być z ciśnieniem tylko bym spałamąż dziś jedzie w trasę musze go zawieść do firmy i chyba później od razu pójdę spać,ja nie mogę jednego zrozumieć czemu wstaje o 6 rano a później nie mam siły kładę się spać specjalnie o 23 żeby dłużej pospać a tu nic z tego starość czy co
Hejka dziewczyny!
Mój Mariusz zrobił sobie żart ze mnie juz wczoraj i zabrał mi modem orange i mam problemy z dostępem do netaa ja juz żyć bez niego nie mogę! I teraz ciągne jakiś lewy, który co chwilę mi się wyłączą
Super że z Pauliną już lepiej! Wszystkie musimy się jakoś trzymać! Jeszcze 2 miesiące
U mnie jest podobnie! Najczęsciej z prawej strony :-) nie wiem dlaczego upodobała sobie akurat tą stronę
Wykorzystam dostęp mojego lewusa i pobuszuje na allegrojakiś przewijaczek może
i zastanawiam się nad śpiworkiem,
Myślicie że to dobry pomysł taki śpiworek?Wiem, że na początku w rożku będzie spać ale potem wpakowałabym w śpiworek
za dużo się naczytałam o SIDS
![]()
witajcie.
wpadlam zeby napisac ,ze prawdopodobnie jutro sie rozpakujemy:-(
wczoraj ktg pokazalo spadek tetna u maluszka ,i dzis wieczorkiem sie to powtorzylo:-( z rana zrobia usg ,i jesli okaze sie ze jest choc minimalne zagrozenie dla dzidzi, to idziemy sie rozwiazywac
mam zakaz jedzenia i picia do rana.
strasznie sie martwie, niewiem co mnie czeka,bardzooo bardzooo boje sie o dzieciaczki..
![]()
Bądź dzielna!witajcie.
wpadlam zeby napisac ,ze prawdopodobnie jutro sie rozpakujemy:-(
wczoraj ktg pokazalo spadek tetna u maluszka ,i dzis wieczorkiem sie to powtorzylo:-( z rana zrobia usg ,i jesli okaze sie ze jest choc minimalne zagrozenie dla dzidzi, to idziemy sie rozwiazywac
mam zakaz jedzenia i picia do rana.
strasznie sie martwie, niewiem co mnie czeka,bardzooo bardzooo boje sie o dzieciaczki..
![]()