Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Asiu super ze dajecie rade
dziewczyny szpitalne oby bylo wszystko ok!
widze ze macie niezle przeboje z tymi skurczami? ja w ogole nie czuje skurczow, brzuch mi sztywnieje raz na pare dni moze, i to tak na chwile po wysilku czy cos.... bylam dzis u gin, szyjka ok, zadnego skracania... wiec pewnie przenosze predzej niz nie donosze? kurcze wolalabym wczesniej niz pozniej...
chociaz 20 kwietnia wybieram sie nad morze na pare dni wiec az tak wczesnie to lepiej nie
glowa mnie boli dzis strasznie, cisnienie mam 100/70 chyba sobie walne kawke a jak nie przejdzie to apap...
chociaz ty mi tu wygladasz po pasku ze bedziesz jednak pierwsiejsza 
tak babki trzymajcie sie jakos, kurcze Asii gratuluje walecznych synkow-wiedzialam ze bedzie dobrze, czulam to normalnie w moczu.
Rurka trzymaj sie jakos i informuj nas na bierzaco jesli mozesz bo my tu z toba sie stresujemy.
Kurna sie porobilo to od tych jajek chyba
zaczynam lapac schiza, w sumie to nie planuje rodzic szybciej niz w czerwcu ale kurna jak tak czytam forum to zaczynam sie obawiac....zupelnie wtedy jak za czasow poronien tez sie stresowalam na maksa
Jeszcze torby nie spakowalam, fotelika do auta nie kupilam ....nawet konkretnej pizamy nie mam do szpitala....
8 chyba :-)a kiedy to euro niby sie zaczyna? chyba najgorzej na otwarciu euro rodzic, pewnie polozne z nosem w tv nie beda do nas zbyt czesto zagladac!!
nawet mnie nie strasz ja pierwszy ruch poczułam w 14tyg, potem prawie 2tyg nic, to od kiedy miałabym liczyć???Co ciekawe jakiś uczony powiedział że pierworódka rodzi 20 tyg. po tym jak pierwszy raz poczuła ruchy dziecka....