Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
powiem tylko ze u mnie to samo, skurcze od 3 miesiecy prawie, teraz coraz bardziej bola, wczoraj od 13 co 7-15 minut wiec nieregularnie i w nocy oczywiscie sie uspokoilo i od rana co 15-20 czyli dooopa blada. wrrrrr
Wg OM ja mam tremin na dzis i ciszaaaa, mam nadzieje, ze sie cos ruszy na weekendzie.Mój suwaczek mówi, że to dziś, wg terminu OM mam na sobotę, wg USG na niedzielę, a mi się wydaje, że przenoszę. Mimo, że jestem już gotowa, wreszcie spakowana na 100%
, to jakoś nie czuję...nie mam skurczy, nie widziałam czopa(czy to możliwe??), jedyne co mi dolega to mega ból kręgosłupa i brzucha czasami. A w nocy budzenie się punkt 3.30...
Dzien doberek, dzis ostatni dzien pracy z tego stresu nie spie od 5ej. Co ja bede robic sama w domuwszystko niby zrobione. Wiem glupia doopa jestem ale co zrobic jak ja cale zycie musze byc zajeta i zalatana.

chcialam pomarudzic ale widze ze nie trzebapowiem tylko ze u mnie to samo, skurcze od 3 miesiecy prawie, teraz coraz bardziej bola, wczoraj od 13 co 7-15 minut wiec nieregularnie i w nocy oczywiscie sie uspokoilo i od rana co 15-20 czyli dooopa blada. wrrrrr
mlodemu tez juz chyba niezbyt wygodnie w tym brzuchu wiec czemu on niechce wylezc noooo!!!!!!![]()
Mam nadzieję, że poród będzie jak u mojej mamy. Całość trwała z 4 godziny i mało co bolało.