reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Esperanza super filmiki dzięki:-)
już odrozniam na bekniecie i sprawdzilam działa:-) a reszta też jest będę testować:-)

qrcze jaki upał.
udało mi się osiągnąć normalną temp w pokoju dużym tam jest lozeczko więc Gocha śpi lepiej:-)
ale dopadła mnie biegunka :-(
no i good news: jest wózek:-):-):-):-):-)
teraz tylko wyłączyć słońce i idziemy na spacer;-)

Ciesze się, że się podoba. Własnie sciągnęłam sobie cały film z sieci na ten temat pt "Dunstan baby language". Tam problem jest szerzej omówiony. Myslę, że to może byc bardzo pomocne:tak:

No nie wiem, czasem tak się wygnie do tyłu i śpi zaraz po karmieniu :eek:

kurcze moj tez tak czasem zasypia wygiety, wlasnie dziwilam sie ze mu w takiej pozycji wygodnie z ta glowa odgieta do tylu :eek: musze o to spytac polozna jak bedzie.

esperanza GENIALNY filmik!!! ja tez juz rozroznilam bekniecie i glod dzisiaj :D

Witam się i ja :)
umieram już z tego upału i do tego nie można na dwór wyjść, w domu mam teraz 30 stopni i nic nie pomaga aby tą temp zbić, mała leży w samej pieluszce przykryta tylko tetrówką, przez te upały ja ciągle mam wieczorem podwyższoną temp do 37-37,2
lubię ciepło i nawet takie ciepło ale nad wodą !!!!!!!!!!!!

właśnie jesteśmy po kąpieli, mała mi się tak przestawiła, że je o 18 a kurde po 19 ją kąpiemy, nie mogę jej tego oduczyć !!!!!!!!!!!!!! może z czasem sama się nauczy :-)

moja też śpi z głową wygiętą do tyłu, choć zauważyłam że już coraz mniej tak robi, za to zaczyna mi wędrować po łóżeczku, dziś w nocy obudziła się z wielkim krzykiem ja do niej wstaję a ona w poprzek w nogach !!!!

Magnii trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Szymek tez "wedruje" po lozeczku. Czesto budze sie w nocy a on spi w poprzek z nozkami pomiedzy szczebelkami i tak mu zwisaja za lozeczkiem.

Dzisiaj tesciowa przegiela pale. Szymek dal dam w kosc w nocy wiec gdy przed 12 w dzien wreszcie zasnal, K poszedl kosic trawe a ja postanowilam tez sie zdrzemnac. Nawet nie wynosilam malego z sypialni tylko ulozylam do lozeczka a sama w zalozylam stroj plazowy i walnelam sie na lozko sypialniane. Obudzil mnie jakis glos, otwieram oczy a tesciowka stoi w sypialni a ja mam oba cycki na wierzchu bo stroj po ciazy zrobil sie za duzy na mnie. K byl pod prysznicem i nawet nie wiedzial ze ta malpa weszla.
Zapowiedzialam mu ze ma zapomniec o jakim kolwiek seksie dopoki nie odbierze kluczy od matki. A no i niech teraz jej powie ze ma sie zapowiadac zanim przyjdzie, zyjemy w cywilizowanym swiecie i sa telefony.

Esperanza podziel się linkiem do tego filmu to też sobie sciagnę jeśli możesz oczywiscie:-)
Mlodak współczuję. Bardzo dobrze, że działasz stanowczo inaczej w ogóle zero prywatności... no i oczywiscie, że od tego są telefony. Trzymaj się i bądź konsekwentna:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Esperanza podziel się linkiem do tego filmu to też sobie sciagnę jeśli możesz oczywiscie:-)
Mlodak współczuję. Bardzo dobrze, że działasz stanowczo inaczej w ogóle zero prywatności... no i oczywiscie, że od tego są telefony. Trzymaj się i bądź konsekwentna:-)
Ja sciagnęłam z linku :

Dunstan Baby Language (download torrent) - TPB

Trzeba zgrać sobie program Bit torrent na dysk i mozna sobie filmik pobrac:-)

Do góry