Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja ma 36,6 zwykle ma. A dziś własnie dziwna, płacze na sen,oczy zamyka, ale była tylko 1 drzemka pół h, i teraz druga zaczęła. Ciekawe jak długo?Czy wiecie może jaką tak normalnie Wasze dzieciaki mają temperaturę?? Moja Gabi dziś strasznie senna. Śpi cały czas i popłakuje od czasu do czasu. Boję się, że może coś ją brać:-( Ma 37st. ale raczej zawsze tak ma i chyba dopiero powyżej 37,5st u takiego malucha można myśleć o temperaturze.
A z innej beczki: Mamy dziś z mężem 4-tą rocznicę ślubu i pierwszą już w trójeczkę, czy macie jakieś pomysły na fajną kolację nie wymagającą spędzenia długiego czasu w kuchni??
Nadrobię Was dziewczyny wieczorem.
jakby ktoś chciał mnie zaprosić na fb to na priv zapraszam :-)Ja też nie uznaję śpiochów. Ale pajace na noc jak najbardziejmamusie jakie ubranka kroluja w garderobie waszych maluszkow ?
u nas glownie body jakies spodnie ostatnio i bluza, natomiast za chiny nie moge sie przekonac do spiochow ... ubralam malego w spiochy moze ze cztery razy odkad sie urodzil ... no i pajace to czasami ale tez bez przekonania![]()
Ogólnie też stawiam na bodziaki do tego jakieś portki lub ewentualnie półśpiochy.
.