Dzień dobry
Munka, jaki naciągany foch???!!! Fachowy foch!

;-);-);-) Jak ode mnie do Msmickey na ursusie i z powrotem! O! ;-) Natomiast moje przeziębienie nadal trwa...w sobotę będzie 2 tygodnie...wczoraj zrobiłam też badania pod kątem białkomoczu - znowu jest tego białka za duzo, a dodatkowo wyszło podwyższone CRP...
Pytanie do wszystkich...nie wiecie co moze byc przyczyną podwyższonego CRP (białko reaktywne) Miałam tak tylko po cesarce, ale wtedy to wiadomo przecież...
Claudette, Iwon, ja w sumie po 7 miesiącach pierwszy raz w firmie...i nawet nie jak to określiła Iwon - "na starych śmieciach", bo przenieslismy się do nowego biurowca koło placu bankowego. I niestety wczesniej do pracy dojezdzałam ok. 15min, a teraz jakies 40min. Nie ma tragedii, ale różnica bedzie wyczuwalna, w szczególnie w kwestii zwalniania opiekunki. No i nie tylko wracam do nowego biura w sensie fizycznym, ale tez nowy zespół, nowy szef, nowe obowiązki. Stąd większy stres niż miałabym przy powrocie do starej rzeczywistości...nawet brzuch mnie trochę bolał wczoraj tak nerwowo...

;-) glupi ten człowiek na starość ;-) takimi pierdołami jak praca się przejmuje...;-) szkoda zdrowia!
Iwon, dobrze pamiętałaś - nie wspominałam o tym przepisie na bitki, ale dla mnie wszystko było ciekawe i super. Dlatego teraz sie upomniałam, bo te bitki szczegolnie mi utkwiły.
Kasienka, wooooow! :-)
MsMickey, no to teraz nie tylko zdrówka dla Gosi, ale też dla Was!!! Nadal jesteście sami w sali?
Paulina, welcome back! Fajnie, że lato u Was :-) no i pisz z nami!
Niespodzianka, fajnie, ze kanalik sie odblokował! To samo mieli moi znajomi - juz byli umówieni w przychodni na zabieg, a tu sie okazało, ze juz nie ma potrzeby :-)
Pamka????????????????
Jadę do sklepu za chwilę, bo u nas też pusto w lodówce...
az sie boje wchodzic na ten watek harmonogramowy, bo nie chce sie załamać

;-)
edek: Iwon, przesłodki ten chłopiec z filmiku