reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

monika - straszne wieści o szwagierce :-:)-:)-(

polaa - tak mi przykro :-(

olusiaaa - oj u Ciebie też nie ciekawie :baffled:. A tak w ogóle to chyba Ciebie nie przywitałam - witaj :happy2:

rysica - zdrowiej :tak:

aga - trzymam kciuki za nockę!

A dzisiaj dostałam info - dostanę kasę na święta. Ciekawe ile, no ważne że dostanę :-D

reklama
No to pospalam sobie 1,5h..... niech juz bedzie rano.

I od 0:40 juz 2 razy sie obudzil.Zapowiada sie coraz ciekawiej.

Polaa wspolczuje wiesci. Niestety najczesciej nieszczescia chodza parami.....

Olusia oj to trzymam kciuki za zdrowko &&&&&
Rysica za Ciebie tez &&&&&

Miski oby kasy jak najwiecej na konto wplynelo &&&&&&&&&& :))))))

Witam Mikołąjkowo :) młody o 22ej miał 38:8 (w pupie) dostał czopek, a o 24:30 znowu 38:4 pod paszką :( więc nie czekałam tych 4h które powinnam niby odczekać tylko dałam mu syrop na gorączkę no i jakoś przespał noc, a ja czuwałam. No i rano znowu 38:5:(

Pola bardzo mi przykro :(

czyżbym była pierwsza?;-)

Olusia bardzo mi przykro, dobrzej szybciutko

Polaa strasznie współczuję:-(

Miśki u nas też zwykle była kasa na święta, ale w tym roku coś mi się widzi, że nie będzie:-( a tobie życzę jak najwięcej tej kasiury ;-)

a czy wiecie, że księżna Walii będzie czerwcówką 2013?;-):-D

edit: jednak nie pierwsza, za długo pisałam ;-)

Ostatnia edycja:
Aga, zdrówka dla małego!!!

Muńka, super, że będziesz!!! :))) nie wiem, jak z tymi piszingerami, bo chyba rzeczywiscie się zasłodzimy...:/
Oferuję też dobre, GORZKIE herbaty jakby co ;)

Kiedyś pisałam Wam, jak Piotruś "wychodzi" z leżaczka...
Zgrałam dziś filmik, ale mogę chyba tylko wkleić z youtube'a...hmmmmm...
Spróbuję jeszcze w galerii...moze się uda...

Pollaaa srasznie Ci wspolczuje i Twojemu mezowi bo on pewnie strasznie przezywa

Mlodak ja wczoraj i dzisiaj na noc zapodalam camilie i wczoraj budzil sie dwa razy a dzisiaj nie obudzil sie ani razu dopiero o 7 moze sprobuj z czyms wlasnie na zabkowanie przeciwbolowym czy zeby nie nadwyrezac za bardzo np ta camilia albo viburcol Iwon polecala

Munka bo najfajniejsze sa zabawki :)

Miśki super wiesci :D

Olusia oby bylo wszystko dobrze

Aga i jak nocka??

Hatszept trzymam kciuki za przyjemna wizyte :)

Hej, hej

a ja od rana mam na pieńku z M., bo okazało się, że wczoraj był w sklepie po mleko dla rodziców (czasem go proszą, bo to ciężkie a oni starsi i już nie jeżdżą autem), ale wody dla nas do domu to nie kupił :growl: Jak ja kurde nie przypomnę, że czegoś brakuje, to się nie domyśli :baffled: Więc dzisiaj znowu przegotowana kranówa do picia.

Pamka czytałam, że jeśli się wraca do pracy i chce karmić piersią to ponoć to normalne, że dziecko też je w nocy (zaspokaja potrzebę bycia przy piersi, której nie ma w ciągu dnia, no i nadrabia bilans mleka). I trzeba się na to nastawić :sorry2: I chyba się to zgadza, bo większość dziewczyn na różnych "forumach" karmi w nocy. Więc ja na razie nie widzę sensu, żeby małego oduczac nocnych pobudek. Jak będzie już tylko na mm, to wtedy jak najbardziej - koniec z nocnym jedzeniem :tak: Mam tylko nadzieję, że uda mi się jakoś przetrwać dzień w pracy ;)

Obstawiam zabki (po raz kolejny jestem naiwna) lub lek separacyjny. Dzisiaj do spania dostanie moja bluzke.Zobaczymy czy pomoze.Tak doradzila mi kolezanka.

Mój też od kilku dni bardzo płaczliwy i teraz nie chciał za bardzo zasnąć, więc dałam mu moją bluzkę za Twoją radą - podziałało (choć może to zbieg okoliczności?). Dziwne, bo chyba lęk separacycjny pojawia się dopiero około 8 miesiąca? :confused:

To ostatnia szansa na meeting przed powrotem do pracy...wpadacie????? Obiecuję szarlotkę i tiramisu :-) to pytanie głównie do Munki i MsMickey, Rysica???, ale inne chętne bardzo chętnie widziane!

Ja też chętnie wpadnę do Wa-wy, gdzieś między spacerem z małym a zakupami :-D:-p:rolleyes:

Potrzebna mi jakaś dieta by szybko schudnąć karmiąc UU- MŻ WR nie wchodzi w grę:-D;-) Jakieś propozycje??

Jak już coś wymyślisz daj znać, bo moja potrzeba jest identyczna i jeszcze o niczym skutecznym poza NŻ i RD (rusz d.upę) nie słyszałam :-p

Rysica zdrowiej! A na lejący i irytujący katar polecam Tabcin - tylko że raczej te leki bierze się w ostateczności, bo są silne (spytaj w aptece). Ale są najbardziej skuteczne, jak ręką odjął :tak:

MsMickey a moglabys wrzucic ten o ksiazeczkach dla dzieci tez? Pliiiiis <oczy jak kot ze shreka>

:-D:-D:-D Moje ulubione :-p;-)

Zaza poka kombinezon :-p

Młodak
no właśnie miałam pytać co z tą pediatrą - no skoro Ci powiedziała, że "niektóre dzieci tak mają" ... swoją drogą niezwykle dociekliwa z niej babka musi być :dry::rolleyes2:

Olusiaa widzę, że sobie poradziaś z suwaczkiem :-)

Aga niech mały szybko dochodzi do siebie! :)

Polaa tulę :elvis::elvis::elvis::elvis: My dwa lata temu mieliśmy podobny okres - teściowa rak, teść znalazł się na Ojomie (sepsa), lekarze nie dawali mu już zbytnio szansy na przeżycie - ale wszystko się dobrze skończyło :happy2: Teraz są zdrowi i cieszą się dziećmi i wnukami. Mam nadzieję, że i u Was szybko wróci do normy!

No i co, no i co, no i co??? a nie mówiłam, że tak będzie??? zgadnijcie z jakimi zakupami wróciłam do domu:angry::angry: zabawki, zabawki i jeszcze raz zabawki, noooo i kubek niekapek.

A jakie, a jakie, a jakie? :rofl2:

Miśki no to fajowo, że będzie hajs :-D

Zaza ja też wczoraj zwróciłam na to uwagę, że księżna będzie czerwcówką :rofl2: Była to pierwsza moja myśl, jak tylko obliczyłam, kiedy zaszła w ciążę :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hatszept no dramat faktycznie:-):cool2:

Muńka - a jest taki stan jak "zbyt dużo piszingerów"??? Nie słyszałam...

Iwon jeśli tylko piszesz poważnie to super, że się pojawisz:):):):)

Polaa współczuję. My też mieliśmy taki ciężki okres, kiedy wszystko się zmieniało ale już za nami i większość rzeczy ułożyła się po naszej myśli. Trzymam kciuki za Wasze samopoczucie&&&&&&&&&&

Zaraz idę robić zdjęcia artykułów;)

Gocha usnęła nareszcie więc mam trochę czasu dla siebie:)

Do góry