reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Rysic ja na wodnisty katar zawzze biore to co na alergiczny-claritine -zageszcza katar i nie kicha sie tyle i rutinoscorbin bo zmniejsza ukrwienie nosa.
Dobre z tym samolotem haha faceci!

Munka u mnie tez prezentow brak. A wczoraj jak jechalam na zakupy to jeszczee pytal czy po prezent dla niego. Ja pytam czy ma dla mnie a on ze niespodziqnka. No to taka niespodzianka ze nie dostalam nic.... ?

reklama
Munka u mnie tez prezentow brak. A wczoraj jak jechalam na zakupy to jeszczee pytal czy po prezent dla niego. Ja pytam czy ma dla mnie a on ze niespodziqnka. No to taka niespodzianka ze nie dostalam nic.... ?

to może jeszcze jest szansa!!
mój wrócił z muffinkami dla mnie i ślicznymi skarpetkami dla Gabi:-D oj jak mi miło!!

Poza tym G zaczęła się przemieszczać!! przed chwilą wchodzę do pokoju, a jej nie ma na macie!! była między kanapami!!:szok:

Spadam kąpać Gabi i na imprezkę!!:-) youpii!!

Ostatnia edycja:
Iwon zdjęcie wstawię jutro jak kombinezon wyschnie, bo na stronie Tesco nie ma zdjęcia

claudette gratuluję samodzielnego zasypiania!

aga niech mu szybko przechodzi, bidulek :(

my dzisiaj nie poszlismy na spacer, bo musiałam jechać do teściowej, choć miałam w planach przejśc się na nogach z wózkiem, to na szczęście tego nie zrobiłam, bo zaraz jak zajechałam to zaczął padać śnieg - u nas zima pełną parą teraz:-D

A jednak się mąż postarał i dostałam balsamidło, kawior, płyn i żel (czekoladowe i cynamonowo-pomarańczowe) do kąpieli czyli sama słodycz jak dla mnie.;-)

katrina super waga, prawie jak moja Lenka, tylko moja ciut dłuższa :blink:

Rysica mąż się starał, a Ty co narzekasz? Oni nie kupują z podtekstem, don't worry, chciał dobrze:-p

Muńka baw się dobrze!

Moja dziś świętowała dłużej, teraz lata po łóżeczku niby śpiąc, ale i tak mamy sukces mały, bo raz kiedy to nie zasnęła przy cycku tylko dopiero w łóżeczku po chwili. Zwykle jak cycek nie usypiał to trzeba było w wózku..

edit: a tu jeszcze wrzucę moją elficzkę małą :) Zobacz załącznik 521053

Ostatnia edycja:
Hej,
u mnie z okazji mikołajek noc tragiczna. Mała przez calutką noc jęczała, stękała, cycka raz chciała, za chwile nie, potem znów chciała. Generalnie masakra. Ale po konsultacji z koleżankami zostałam pocieszona - u nich to samo. Więc wytłumaczyłysmy sobie że to na mróz :) i mam nadzieję ze bedzie lepiej.

Mnie mikołaj nie lubi - zreszta nikogo u nas. Bo my pod choinke prezenty mamy. Zreszta na Mrtynke garnuszek i klocki drewniane czekaja. Jeszcze tylko rodzice muszą jej cos dokupic.

Mąż przywiózł wczoraj kupione przez maila ciuszki i super. Zapłaciłam stosunkowo niewiele a ciuszki niektóre w stanie idealnym. Szczegołnie dresy - a ja ostatnio mam fioła na punkcie małej w dresikach.

Fajnie te wasze dzieciaczki ważą. I przybierają. Ja jutro udaje się na cotygodniowe ważenie malej - zobaczymy czy niunia cos przybrała.

Ide dac kaszkę - paaaaa

A ja siedzę i usypiam. Tzn Gosia uczepiona cyca tak, że niby już śpi a gdy wstaję to mnie łapie za bluzkę i szuka rozpaczliwie... Po jedzeniu oczywiście pobudka była po 15 min i tak siedzimy od 9... no ciekawe.

Munka baw się dobrze :-):-):-)
Fajnie z tym przemieszczaniem ja nie mogę się doczekać to takie uosobienie dziecka taki mały pelzaczek :-)

Josie i inni gratulacje prezentów;-)

u nas nic bo my raczej nie mikolajowi. Gosia dostała z Pe pracy kartę do empiku za 5 dych, od mojej mamy misia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Claudette, śliczna ta Twoja Lenka! :-)

MsMickey, mój P. dziś uśpił P. ;) uffff...;) i my też niemikołajkowi...:)

Muńka, wybaw się! :) a jakie muffinki dostałas? Macie jakąś ulubioną cukiernię?

Aylin, oby dzis nocka lepsza...czego i sobie zyczę...

Byliśmy dziś na szczepieniu żółtaczki i mały waży 8280gr i 70cm :) jest na 50 centylu wzrostowo, wagowo i główkowo :)
No i mamy oduczac dokarmiania w nocy, bo niby 6 miesieczne maluchy juz nie powinny jeszcze z nocy, a przynajmniej miedzy północą a 6.00 rano...hmmmm...dziś spróbuję oszukac wodą i smokiem, ale czarno to widzę...:/

Do góry