Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie, nie, nie, nie zgadzam sięWszystkie się spotykają, tylko mnie to jak zawsze omija, bo z tej cholerne.j północno-zachodniej Polski wszędzie daleko
![]()
kupic ci??
Warszawianki a gdzie wy sie w czwartek spotykacie? i o której? bo moze bym dołaczyła.... ale watpie![]()
Iwon - powodzenia w dietce - ja tez musze dołaczyć.
Waris - jak chcesz to ci pajace moge kupic. U nas po 35 są.
Claudette- jak najmniejszego bolu dla Lenkii dobrze wiedziec jak kisiel sie robi
Ja to nawet nie wiedziala, ze mozna dziecia juz podac, a taki z torebki tez???
Aylin- baw sie dobrze w miare mozliwosci i korzystaj z wolnego i sie wyspij :-)
Iwon- wytrwalosci w odchudzaniu!!! trzymam &&&&&&&&
Rysica- tule![]()
A ja dzis bylam u fryzjera a co :-)
;-)
Muńka ja chyba zdecyduję się na te akwarele. Szybciutko zejdą byleby do buzi nie wzięła. W farbach chodzi tylko o to, żeby były bezolowiowe. To jest szkodliwe. Np chyba w olejnych jedna biel (taka sina) ma ołów i trzeba uważać, nie wachac za długo![]()

Choć powiem Wam, ze ja kupiłam taki zestaw za 55 jakiś czas temu i dupy nie urywa. Cienkie i dekolt spory.
Trzymam kciuki, żebyś wytrwałaPodjęłam decyzję - zaczynam się odchudzaćJutro spokojnie usiądę i zrobię plan działania, bo bez tego wszystkie moje próby są g...o warte. Będzie ścisła dieta + siłka. Na wakacje zamierzam wskoczyć w swoje sexi ciuszki sprzed dwóch lat
![]()

To mało?Iwon a no nie dałam małej zołzie spać za długo w ciągu dnia. Pierwsza drzemka trwała godzinkę a druga dwie i tyle.

...mnie też :-(Nie, nie, nie, nie zgadzam sięWszystkie się spotykają, tylko mnie to jak zawsze omija, bo z tej cholerne.j północno-zachodniej Polski wszędzie daleko
![]()
Ślicznie!Aha i dzisiejsza Gocha na spacerze w nowym kombinezonie;-)