Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

My jeszcze w spiworkuSunshine - ja pamiętam
fajnie, że praca, babcie i wszystko dobrze się układa a ząbka gratulujęU nas czuć już i widać jedyneczkę górną
czyli razem 6
Dziewczyny czy Wy dalej jeździcie z zimowymi śpiworkami założonymi na spacerówki czy przykrywacie dzieci kocykami i pokrowcem od wózka?

Super, ze paczuszka doszla, moze opoznienie bo teraz swieta wielkanocne sie zblizaja to pewnie wiecej pracy mieli. A ja pracuje tutaj Community Foundation for Calderdale – your Community Foundation jako asystent ds finansowych ;-)Sunshine [/B]- miesiąca z teściową chyba bym nie wytrzymała, także trzymam kciuki!!!
a wiesz, że spineczki jeszcze nie przyszły? czekam z niecierpliwością... A powiedz gdzie pracujesz??
Aaaa dziewczyny APEL, bo ja tak sobie mysle, ze moze ja zle malego przykrywam, ubieram do snu? Prosze napiszcie mi, jakie macie w domu temperatury do spania i w czym Wasze dziecia spia?
Ja mam tak okolo 20-21, maly ma bawelniana pidzamke (nie nauczylam sie tej terminologii, pajacyk spioszek, no nie wiem, to z nozkami) i przykrywam go kolderka takak z ikei- moze to za cieplo?
Dzis zmienilam taktyke na spiworek (taki pikowany, ale nie za cieply- nie ten welurkowy, tylko bawelniany) i welurkowa pidzamke- spal troszke lepiej, wlasciwie zdecydowanie lepiej, pobudke mial o 2 ale tylko na jakies 15min i potem spal do 5, potem dostal mleko i spal do 7 jak reksio.
Sama juz nie wiemja jestem zmarzluch i moze po prostu go przegrzewam...mi tam zawsze zimno jest...

chory facet to najgorsze co moze byc :-) Ale zdrowka dla niego 
Troszke lipa z tym wozkiem ale na ebay'u tez mozesz zwrocic jak cos jesli kupisz przez sklep
:-)
bez placzu :-)
Wiec pewnie sie na nia zdecyduje.
co jak dla mnie zle o niej swiadczy!Niespodzianka szkoda, ze nie wpadliście do nas na huśtawkęHa, kolejne 6 km spaceru zaliczone. Chyba sobie suwaczek z kilometrami zaloze :-) Swoja droga to sklepy moglyby byc blizejKupilam tusz i lakier do paznokci. Perfumy upatrzylam - malz musi kupic - najlepiej na dzien kobiet
Zeby nie bylo - Tomciowi kupilam samochodzik i zaserwowalam niesamowite przezycie w postaci pierwszego buju buju na hustawce.
Zobacz załącznik 543690
Super, ze opiekunka do zaakceptowaniaOpiekunka cale szczescie spelnila moje oczekiwania, wprawdzie super czysto nie bylo ale wybaczam bo jest po remoncie i trwa sprzatanie. Ale ogolnie bylo czystko zabawki poukladane i CZYSTE!!! Fotelik do karmienia tez!!! Konkretna dziewczyna ale tez elastyczna jesli chodzi o godziny i platnosciWiec pewnie sie na nia zdecyduje.
Jutro jade do kolejnej ale ta mi od piatku nie przyslala jeszcze adresuco jak dla mnie zle o niej swiadczy!
Udanego seansu.Jade do kina na ten film z j. Lawrence:-) milego wieczorku!