Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wszystkim 9-miesięczniakom dzisiejszym i jutrzejszym - dużo, dużo zdrówka i wszystkiego naj, naj...
Miałam wczoraj zakręcony dzień. Rano na 10-tą bilans (7-9 mies.) i Kuba miał sprawdzany słuch i wzrok. Jadąc do tamtej przychodni, po drodze wstąpiliśmy do drugiej, żebym go zarejestrowała do lekarza, bo synuś chory. Po bilansie, szybko do pracy - zrobiliśmy co trzeba i do domu. Nakarmiłam Kubę i po Alinkę do szkoły (po drodze zakupy, bank, poczta). Wróciliśmy nakarmiłam dzieci i do lekarza z Kubą. Mieliśmy wizytę na 15.15 (teoretycznie), weszlismy do gabinetu ok. 16-tej.
Tydzień temu jak byliśmy (u znachora, bo lekarzem go trudno nazwać), to stwierdził, ze to tylko infekcja i kompletnie nic nie dał - żadnego syropu, nic. Wczoraj Pani doktor sprawdziła uszka, gardło i osłuchała porządnie - miał zajęte oskrzela, poszła z nami do pielęgniarki, Kubie podłączyły nebulizator z lekarstwem, po czym jeszcze raz go osłuchała.
Przepisała antybiotyk i steryd wziewny - jutro do kontroli czy jest poprawa. Te noc maluszek wreszcie normalnie przespał (i ja też).
a ja oczy jak jaja... piekny sufit mamy w sypialni, jednym slowem 
, ten film to ten poradnik pozytywnego myslenia, czy jakos tak? i jak Ci sie podobal?
, hihih ja sobie nie wyobrazam mojego malca w takiej kawiarni
wrzask na calego, zreszta ostatnio mialam okazje sie przekonac, ze spiew mojego grzdylka slychac z domu az na ulicy 
, ja tez pokonuje takie dystanse hihihih, najczesciej mam motyw..sklepowy ;-)

Poklocilam sie z L. Mlody nie wstal jak zazwyczaj o 5.30 to o 6 go L obudzil napieprzajac wszystkim po drodze. Jak mu powiedzialam, to ofiare zgrywal - ze jak zwykle wszystko jego wina. A pozniej wybuch zlosci i wrzaski. Czasami sie zastanawiam czy nie zostac w tej Pl jak przyjade na urlop, bo mi cierpliwosci brakuje do dwojki dzieci. Mam wrazenie, ze on mi momentami po prostu robi na zlosc 

wiec nawet ta gwarancja juz mi enie przeszkadza, licze ze sie nic nie zepsuje
ma byc 13-21 marca, chyba umre z niecierpliwosci hehe
to daje troche obraz tej wojenki ktora prowadzicie z terrorysta! I wiesz co moj te ma czasem tak ze lka przez sen. trwa to kilka sekund i przestaje. tez mi zawsze bardzo smutno. podobno dizeic w czasie snu przetwarzaja caly dzien, wiec moze to nie szpital tylko przypomnialo mu sie ze nie pozwalasz mu lapki do kontaktu wepchac 
), a body ktore mial pod spodem cale oklejone kupa zalane woda w misce. no wiec go pytam czy mysli ze ta kupa sie magicznie rozpusci w wodzie. a on zebym sie cieszyla ze w ogole cos z tym zrobil. no to go wyslalam do lazienki zeby szorowal
pozniej do kuchni zeby podloge posprzatal. a na koniec pytam czy nie wie ze maly je w sliniaku, a on ze myslal ze bedize jadl jak czlowiek 

no rece mi opadly