Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moj chyba by mnie zezarl
zaraz ide myc glowe i jak wyschnie to wam pokaze 

&&&&& żeby było dobrzewitam dziwuszki swiatecznie![]()
Nikosiowe kupki juz normalne wiec super ... ale zaczely mu teraz cos ropiec oczka... przemywam rumiankiem mam nadzieje ze przestana i nic sie zlego nie podzieje bo jak cos to trza bedzie do szpitala jakiegos znowu jechac w swieta

Widzę, że Ty to bardzo rygorystycznie do jedzonka podchodzisz. Ja chciałam, ale już wymiękłam ;-)ale za to tesciowa na snaidanie zaproponowala malemu biszkopta, ja mowie ze on nie je slodkiego ani slonego a ona: nooo inne dzieci to juz by dawno jadly... a pozniej cos do jasia ze babcia chytra bo nawet bulki zwyklej nie ma tylko razowy chcleb no ale mama ci taki rygor wprowadzila, to dziadek pojdzie kupic
na co sie dziadek pyta czy kupic cos jeszcze moze jakis jogurcik, ja ze nie, a on: nie dajesz mu jeszcze?
Zdrówka życzę!G w nocy nuro pomógł rano już 38. Znów dałam znów zbił. Dzwonię do przychodni.
Jak tak dalej pójdzie to nigdzie nie pojedziemy...
Bo zamiast dziecia pilnować to przed kompem siedzisz! I teraz masz5 minut temu powiedzialam ze maly nie oglada telewizji.... i co i slysze jak mu w drugim pokoju tv wlacza i moiw: oooo bajka!
![]()