Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Z rana poodkurzałam, pościerałam kurze, odkurzyłam. Potem wybrałam się do sklepu po sledzie, bo dzisiaj piątek, a w lodówce tylko 2 plasterki wędliny były
Potem zjadłam obiadek i nadrabiam Was:-)

Pochwal się zdjęciami jak już będzie remont skończony.
W poniedzialek wyszlam ze szpitala we wtorek bylam na troche w pracy bylo wszystko fajnie, a w srode obudzilam sie juz troche nie mrawa i z bolem prawego boku. Bylam pewna ze zle spalam, do tego wieczorem dostalam goraczki prawie 39 stopni. Znowu moje madre myslenie - pewnie sie przeziebilam. Nafaszerowalam sie cosnkiem i poszlam spac. Wczoraj wstalam dalej z temperatura i dalej z bolacym bokiem
Pozniej juz temperatury takiej nie mialam, ale bok dalej bolal, wzielam apap i jakos przeszlo. Dzisiaj budze sie i co? I dalej boli mnie ten cholerny bok!!!!! I to zamiast bolec mnie coraz mniej to boli coraz bardziej. Wizyte u gin mialam miec w poniedzialek, ale nie chcialam z takim bolem zostac na wekend wiec polazlam do niej dzisiaj. Diagnoza: Zapalenie nerki!!!!!
Przez to ta goraczka i wogole, bol juz nie do zniesienia, dostalam antybiotyki i zobaczymy jak to bedzie. 
z Adasiem chodowalam, potem jak mial jakies 10miesiecy dopiero scielam, mialam duuuzo za lopatki, a scielam tylko dlatego ze wychudlam jak wiecie koszmarnie a dlugie wlosy pogarszaly jeszcze efekt wizualny mojej twarzy. Teraz tez zapuszczam, sa juz dosyc dlugie, tez sporo za lopatki, dluzsze niz z Adasiem bo i dluzej wczesniej nie scinane.