Dziękuję Wam dziewczyny za bardzo miłe przyjęcie. Mam napisać coś o sobie.... Mam 35 lat, 2 synków- trzeci w drodze- tak więc
dmuchawiec jakby co, to możemy się wymienić;-)

, mieszkam sobie w Wilekopolsce, jem pyry z gzikiem;-). Teraz jestem na L4, a normalnie pracuję w przedszkolu jako nauczyciel i logopeda.

Jestem śpiochem porannym- szczególnie teraz w ciąży. W czerwcu miałam łyżeczkowanie, ponieważ ciąża okazała się pustym jajem płodowym... Znalazłam się na forum Ciąza Po Poronieniach, no, a potem trafiłam tu. :-)
Napiszę co zapamiętałam o Was... Zobaczymy ile od wczoraj zostało w głowie.
Korba: wyremontowała salon i miała chorego psa,
Dmuchawiec: ma 2 córki, trzecia w drodze, jedna z nich ma niedługo urodziny (zapamiętałam, bo mój młodszy synek ma jutro 7 urodzinki, ale tak pięknych zaproszeń nie zrobiliśmy- chyba znużenie zawodowe;-))
Robaczek, sa-raa: mi na zgagę też pomaga mleko. Koniecznie zimne. Tylko, że ja mleko lubię, tak, że to dla mnie no problemo. Aha, co do snów, to ja niedawno miałam taki, że próbowałam uwieść...księdza!

Matko nigdy takie myśli mi do głowy nie przychodziły, a tu w ciąży proszę- sen.
Natis: coś się sączyło czym wprowadziła w stan poddenerwowania niemal wszystkie forumowiczki, ale sytuacja została opanowana. Aha i ma nowocześnie urządzone mieszkanko.
Palindromea: ma męża kaszlącego o imieniu Aro. Nie chcieli mu zwolnienia dać.
Nayaa: Zwymiotowała po glukozie u mamy w samochodzie (przepraszam, ale to utkwiło mi w głowie)
Paulunia: piekła bułeczki, mniam, mniam...
ewelina : ma zapalenie spojówek...
mamawikusi: mówi, że ma duzy brzuch... A która z nas nie ma?;-) Ja mimo, że przytyłam 2,5ks, to widzę, że brzuchol po prostu jest przodownikiem w zabieraniu miejsca. Masakra. A co to będzie u mnie do końca czerwca???
Yyyyy, chyba muszę kuknąć na Wasze posty, bo mi już wiadomości z głowy wylatują...
Aha!
fioletową męczą jeszcze pawie- bidulka...
madzia od niedawna na L4
matkaewa:już mnie ciepło przyjęła kilka postów temu.

:-)
mikoto: tak jak ja-jeszcze przed badaniem glukozy
smile4you: chodziła za nią pomidorówka, a dziś idzie na ploteczki do przyjaciółki,
czarna,emka, just: znamy się z CPP
anusiakaniusia: tak jak ja lubi spać na brzuszku, no a teraz jest z tym problem...
teri: ma już dużego synka i trochę obawia się jak to będzie, kiedy pojawi się drugie dziecko w jej uporządkowanym świecie. Ja do uporządkowanych za bardzo nie należę- jeśli chodzi o sprzątanie...
betty: miała ostatnio 100dniówkę
anula: przeziębiona
kingusia: jeszcze maleństwo nie pokazało czy jest chłopcem czy dziewczynką- wstydniś ;-)
nika: upatrzyła już sobie wózek... ja ciągle nie wiem. a co to za strona z tanimi wózkami?
Uffff...
Pewnie kogoś pominęłam,ale obiecuję, że nadrobię.