reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Anilek- uśmiałam się z Twojego posta:-D

Kingusia- nie strasz! Jesli to skurcze jak przy okresie, to do szpitala kochana!

Boniu, juz jedenasta, a ja jeszcze w piżamie. Za to zdążyłam juz pogadać przez telefon z mamą i siostrą- dwie półgodzinne telekonferencje :sorry2: Ale ma to swoje plusy- mam mamie i siostrze wysłać linki do rzeczy, które chciałąbym kupić dla Maluszka (będą to raczej drobne rzeczy bo większośc mam) i coś mi sprawią w prezencie:tak:

Dzika- propozycje męża nie do odrzucenia:-D U nas całe szczęście od jakiegioś czasu pierwsze 4 godziny snu naszych pociech mamy gwarantowane:tak::-D

Co ja dziś na obiad zrobię?Hm...

anilek - świetna robota :) przejrzałaś nas na wylot :)
Nayaa - no właśnie nie ma ;( dzwoniłam po innych przychodniach ale odsyłają do ambulatorium ;( aż się poryczałam i przestać nie mogę ehhhh Polska służba zdrowia rządzi !!! :/

A u mnie właśnie była połozna. Jestem z wizyty bardzo zadowolona:tak: Zbadała ciśnienie, sprawdziła brzuszek. Doradziła. Oprócz tego za miesiąc przyjedzie z lekarzem, posłuchamy serduszka. Mam do niej dzwonić jak tylko coś mnie zaniepokoi. Powiedziała, ze w takich przypadkach przyjeżdzać będzie z lekarzem. Wizyta jak najbardziej na plus:)

anilek77 gratuluję. masz super pamięć - ja jestem na bb od grudnia, a nie wiem, czy wszystko potrafiłabym ująć tak pięknie w całość :-)

dmuchawiec zaproszenia pierwsza klasa :-) ja nawet równego kółka nie potrafię narysować, więc zwykły miś byłby nie lada wyzwaniem :-p

Chyba powinnam wreszcie zabrać się za sprzątanie, same myślenie o nim, nie sprawia cudów :-( Natchnęła mnie wczorajsza perfekcyjna pani domu, ale widać nie tak skutecznie jak zawsze. Leżę jeszcze w piżamie, ale przynajmniej po zrobieniu śniadania od razu ogarnęłam kuchnię. Jest postęp :-D
Tak się zastanawiam, czy bohaterki tego programu biorą tydzień urlopu, żeby posprzątać.. mi by było szkoda wolnych dni :-p

Natis dobrze, że się odzywasz. napędziłaś nam stracha. odpoczywaj. trzymam kciuki za pozytywne wyniki wszystkich badań :*

hej kobietki

Anielek masz super pamięć tyle zapamiętałaś :szok:ja zwykle jak czytam to wiem co komu mam pisać ale jak się biorę za pisanie to już nie pamiętam co chciałam komu odpisać :zawstydzona/y::baffled: witaj i pisz często ale będziesz w domu królową z trzema małymi muszkieterami + jednym dużym ;-):-D

natis wracaj do nas szybko :tak:wiem jak to jest w szpitalu człowiek cały czas myśli co tam w domu :sorry2:ale chociaż badania porobią
P.S śniłaś mi się całą noc wczoraj juz nie dotrwałam żeby doczytać co z Tobą więc myślałam o Tobie przed snem i pewnie przez to te sny

ja dziś prawie nie spałam w nocy bolał mnie brzuch i nie wiedziałam od czego czy od tego że wczoraj pochodziłam i zrobiłam sprzątanie we wszystkich szafkach (wywaliłam worek niepotrzebnych rzeczy ) czy od kapusty kiszonej którą wczoraj na wieczór zjadłam i po 5 minutach ściskałam porcelankę :szok: coś mnie pawiki nachodzą dopiero teraz :baffled: brzuch miałam wzdęty i twardy całą noc wygodnego miejsca nie było dla mnie a dziś wstałam ledwo żywa głowa boli i ledwo chodzę tak mnie ''ogonek'' boli :-( drzemałam teraz godzinkę ale po tej drzemce wstałam jeszcze bardziej rozbita oj szykuje się ciężki dzień :-(na obiad nie mam pomysłu wrzuciłam żeberko do wody i gotuje może powstanie z tego jakaś zupa tylko jaka :confused:

Palin łącze się w bólu ''ogonka'' i zdrówka dla Ara to się chłopina rozłożył :-(

Dmuchawiec śliczne zaproszenia :tak:ale fajna misiowa imprezka się szykuje super !!!!

Kingusia zdrówka

oooo i już nie wiem co pisać

Ostatnia edycja:
Paulunia :szok:położna przed porodem w domu?Za granicą,to o tym słyszałam,ale że u nas?To ci dopiero...
Lapek mi szwankuje :/

Teraz się troszkę zmieniło i z tego co połozna mówiła chodzą i też przed porodem. Ja jestem bardzo zadowolona bo kobieta do rany przyłóż. Doradziła, rozwiała wątpliwości. Kazała do siebie dzwonić i rano i w nocy o ile będzie mnie coś niepokoiło. Ciekawe tylko z jakim lekarzem przyjedzie w marcu :)

reklama
Kingusia, Kurcze dziewczyny mają rację jak nie przejdzie jedź i sprawdź , mam nadzieję że zaraz lepiej się poczujesz!!!

Anilek, Kurcze zdolniacha z Ciebie:tak: Masz dobrą pamięć , ja jak mam do nadrobienia parę stron to już się gubię komu co odpisać miałam ;-)

Madzia, Rozumiem Cię, też mi się nie chciało ruszyć:sorry2: ale jakoś się umyłam , ubrałam , złożyłam ciuchy, wstawiłam pralkę, ugotowałam zupę i odkurzyłam--oczywiście padam na twarz--brak kondycji totalny !!!:cool:

Jadę chyba do pracy, bo obiecałam mojej bandzie , że wpadnę na plotki, sama nie wiem czy mi się chce...
potem do przedszkola po małą. Trzymajcie się kochane, miłego dnia:tak:

Ja się troszkę niepokoję bo mała w brzuszku od wczoraj jakaś spokojna :-( Hmmm mam nadzieję , że wszystko jest OK

Do góry