hej kobietki
Anielek masz super pamięć tyle zapamiętałaś

ja zwykle jak czytam to wiem co komu mam pisać ale jak się biorę za pisanie to już nie pamiętam co chciałam komu odpisać

witaj i pisz często ale będziesz w domu królową z trzema małymi muszkieterami + jednym dużym ;-)
natis wracaj do nas szybko

wiem jak to jest w szpitalu człowiek cały czas myśli co tam w domu

ale chociaż badania porobią
P.S śniłaś mi się całą noc wczoraj juz nie dotrwałam żeby doczytać co z Tobą więc myślałam o Tobie przed snem i pewnie przez to te sny
ja dziś prawie nie spałam w nocy bolał mnie brzuch i nie wiedziałam od czego czy od tego że wczoraj pochodziłam i zrobiłam sprzątanie we wszystkich szafkach (wywaliłam worek niepotrzebnych rzeczy ) czy od kapusty kiszonej którą wczoraj na wieczór zjadłam i po 5 minutach ściskałam porcelankę

coś mnie pawiki nachodzą dopiero teraz

brzuch miałam wzdęty i twardy całą noc wygodnego miejsca nie było dla mnie a dziś wstałam ledwo żywa głowa boli i ledwo chodzę tak mnie ''ogonek'' boli :-( drzemałam teraz godzinkę ale po tej drzemce wstałam jeszcze bardziej rozbita oj szykuje się ciężki dzień :-(na obiad nie mam pomysłu wrzuciłam żeberko do wody i gotuje może powstanie z tego jakaś zupa tylko jaka
Palin łącze się w bólu ''ogonka'' i zdrówka dla Ara to się chłopina rozłożył :-(
Dmuchawiec śliczne zaproszenia

ale fajna misiowa imprezka się szykuje super !!!!
Kingusia zdrówka
oooo i już nie wiem co pisać