reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

właśnie chcę zanieś pita jak najszybciej bo może uda się ze zwrotem jeszcze na święta :sorry2: jakoś jestem jeszcze zacofana i wole iść osobiście przynajmniej nie myślę czy doszedł czy nie :baffled::zawstydzona/y::sorry2:

Naya to przejdę też do pepco zobaczyć te płaszczyki bo cena podobna w lidlu są trencze po 88 zł dzięki za info ;-)pewnie wyjdę z pepco z nowymi ciuszkami dla malutkiej ;-):sorry2:
za godzinę wychodzę na wizytę stresik już jest :baffled:

reklama
Ja osobiście zaniosłam rozliczenie. Rano pytałam o pit-36, gdzie rubryka ze zwrotem, który sotaniemy z urzędu. Jeszcze raz dziękuję Ci fioletowa za odpowiedź. Suma, która powiedziała mi księgowa była inna niż kwota w rubryce 187 i stąd moje pytanie. Teraz juz wiem i tez czekam na zwrot.

mikoto: to ja poproszę też o przepis!:happy2:

natis: no to super podwójnie: że nie bolało i że jutro do domciu! :-):-):-)

madzia: no to jest piękne w urzędach!!! Siedzi czlowiek kupę czasu jak ten durny, a na końcu i tak nic nie wie... :baffled:

nayaa: ale wiosennie u ciebie. chyba też jutro coś w moim domu owiośnię.

matkaewa: masaż piłkarza? Hm. warto znać jak ma się 2 synów i trzeciego w drodze. Dzięki!

teri: ludzie niestety ogólnie mają w dupie kobiety w ciąży. Każdy jest zmęczony, się spieszy i też ma ciężko... No cóż...
A moje dziecko na ich emeryturę będzie robić!!!

Anilek tak naprawdę to trochę ściema z tym masażem . Nie znam się na tym . Widziałam na meczach w TV jak tak robili po uderzeniu w czułe miejsce :-D. Najważniejsze , że skutecznie uspokoiło synka .

Natis strasznie się cieszę że nie bolało i że wychodzisz jutro do domku :-) fantastycznie :-)
MatkaEwa dobrze że synkowi pomogło. A co do ruchów to właśnie ja też tak jakoś inaczej teraz czuje Laurę. Najczęśniej to mnie główką wali i to tak konkretnie :-p

Byłam u babci bo ma dzisiaj imieniny, kupiłam jej koszyczek z wiosennymi kwiatkami a sobie przy okazji prymulkę żółciutka i uśmiecham się do niej :-) jeszcze wsadziłam do doniczki wielkanocne zajączki i klimat wiosny jest :-)

Uch, no i się zaczął intensywny czas…

Mama Wikusi – pilnuję ego ciśnienia. Te zwyżki ostatnio to wynik zdecydowanie większych obrotów. Dziś już spokojniejszy czas i ciśnienie 117/67. Gratulacje dla kuzynki…

Dmuchawiec – nie mogłabym zjeść takiego tortu. Ciągle bym tylko na niego patrzyła. Cudny…

Natis – super. Nareszcie zatknięta będziesz mogła wracać do domu i spokojniej czekać na maj.

Dziś akcja za akcją. Najpierw nam samochód szwankował (korek od wlewu paliwa nie chciał się zamknąć) – uff, udało się szybko naprawić. Potem dzwonili z sieci, że na nowe mieszkanie nie ma opcji przenieść neta i kablówki, bo tam nie ma możliwości podłączenia (nie mają swoich kabli, skrzynek itp.). Okazało się, że pomylili adres. Popołudniu jeszcze kupiliśmy mebelki do pokoju (komodę i ławę). Może i zaczynam od D*** strony sprawy z mieszkankiem, ale akurat była okazja. Jutro trzeba się zdecydować na kolory do pokoi (farby, tapety) i brać się do ostrej roboty…

ja miałam sama zawieźć, tym bardziej że po raz pierwszy pit 36
ale zawsze robię sobie w programie [rozliczamy się z mężem i w sumie z pięciu pitów musiałam zrobić jeden] i jak próbowałam wydrukować te 11 stron to mi literki zjadało i nie mogłam tego druknąć, a z kolei iść żeby mi wydrukowali gdzieś to też tak średnio, bo tam wszystkie dane są [adresy, dochody] no to puściłam netem... zobaczymy

reklama
Sara, Korba jak Wasze remonty?

A dziękuję całkiem, całkiem. Jutro kolejny pokój mam nadzieję zamknąć. Jeszcze 2 tygodnie mimo wszystko.

sara ja chodze bo elzbiety bas-budeckiej a ty tez masz lekarza z madurowicza

miłego dnia zycze ide sie przewietrzyc na balkon :)

Tak. Moim prowadzącym jest dr. Stróżycki

NATIS to najlepsza informacja dzisiaj!!

Feliks kopie i się rozpycha. Ruchy zdecydowanie inne :tak:
Jakoś nie mam już siły dzisiaj na nic
Mój PIT poszedł pocztą

Do góry