reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Sara , Mam nadzieję, że wszystko jest ok, sprawdz to kochana, i daj znać--czekam i trzymam kciuki :happy:

Dziewczyny ale ja mam koleżankę ROBACZKA :szok::szok::szok::szok: wyobrażacie sobie , że moja mama teraz pojedzie odebrać małą z przedszkola a ROBACZEK , stoi na drodze żeby dać mojej mamie dla mnie gołąbki :szok::szok::szok::szok:

Na które mam tak wielką ochotę :-D:-D:-D:-D Kurcze ROBACZEK , nawet nie wiesz jak Ci dziękuję za te gołąbeczki , jesteś ZŁOTA:tak::tak::tak:

Teri , Naya, Ja tez jakaś do dupy jestem a do tego wszystkiego strach mnie paraliżuje , mam tylko nadzieję , że jutro lekarz nie wyśle mnie do szpitala i będzie wszystko ok

Ja tak podziwiam kobietki leżące--- siedzę ( dupsko mnie boli) leżę na boku ( nie wygodnie, jak bym miała coś podłożonego nierównego pod bokami :( ) , jeszcze łydka boli od rannego skurczu, brzuszek nie chce być miękki. To sobie pomarudziłam.

Tak się cieszę kochane że jesteście , bo wiem że tu się rozumiemy i nikt mi nie powie że miękka fajka jestem i narzekam ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
a sobie powoli prasuję, na siedząco całkiem spoko idzie - włączam jakiś programik i leci
teraz tylko obiad zrobić pod tabletki, muszę zadbać tylko siebie - mąż ma jedzenie na szkoleniu :-D

korba jej ale macie super z Robaczkiem że tak blisko mieszacie Robaczku jesteś wspaniała !!!!!! też bym zjadła tych gołąbków :-( nie mam nic jeszcze na obiad a i pomysłu brak najchętniej to bym poszłam spać po tej glukozie jestem jakaś zmulona i dalej mi sie odbija tą glukoza blllllle :-(głodna jestem zjadłabym ciepły obiadek a nie mam i nikt za mnie go nie zrobi :-(

Korba bo Robaczek to wspaniała kobietka jest. Zazdroszczę gołąbków. Aż ślinka cieknie na samą myśl o nich więc chyba na weekend zrobimy z mężusiem:tak:
Trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę, żeby brzuszek był mięciutki i żeby obyło się bez szpitala. Niech Zosieńka sobie siedzi i nawet nie myśli o wychodzeniu;-)

Nayaa
u mnie też biało i cały czas sypie. Jak mąż wróci z pracy pójdziemy z małą do parku bałwana ulepić:-)

Pisałam do Palin bo długo jej nie było ale na szczęście wszystko dobrze. Remoncik nadal trwa :) Kazała wszystkie was kobietki pozdrowić :)

Ja też muszę się za obiad brać. Dzisiaj mielone, ziemniaczki i surówka/ buraczki do wyboru. Na szczęście mężuś wczoraj kotleciki zrobił więc wstawie tylko ziemniaczki i obiad gotowy :)

Robaczku złota kobieta z ciebie :) A za Ciebie korba trzymam kciuki żebyś nie musiała iść do szpitala i żeby brzunio zrobił się miękki.
Teri miałam tak samo po glukozie, senna byłam cały dzień.
U mnie babeczki dochodzą do siebie, pierwszy raz robiłam sama a nie z torebki i zaraz dam wam znać jak smakują :p (czekoladowe z bananem i rodzynkami) Trzymajcie kciuki żeby zjadliwe były

teri ja bym Ci chętnie coś dobrego na obiad podesłała, bo Ty też z kieleckiego, prawda? Ja tez po glukozie taka śpiąca byłam i wciąż miałam jej posmak
divers2271.gif

Korba ale macie dobrze z Robaczkiem - Robaczku jesteś złota duszyczka!

Ja dopiero wróciłam, zaraz Was nadrobię. Popijam herbatkę cytrynową, a na obiad musze cos z zamrażarki wywlec - może pyzy
divers2245.gif

Paulunia: ja też dziś klopsy mam, ziemniaczki i marchewkę. mniam, mniam...

Robaczku
: niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi!!! Takaś dobra kobita! Taka by mi się przydała we wspominanym przeze mnie listopadzie.

Teri, Ja miałam to samo po glukozie, pierwszy raz położyłam się i zasnęłam w ciągu dnia, połóż się może a jak wstaniesz będzie lepiej.

Dziewczynki , ale Wam narobiłam smaka Robaczkowymi gołąbkami, sama na nie czekam , będę je miała ok 14.30 ;-) Wtedy Wam powiem jak smakowały :tak:

To prawda że Robaczek , to złota kobietka, nigdy bym nie pomyślała , że poznana koleżanka na forum zaserwuje mi moje ulubione gołąbeczki na obiadek :tak:

reklama
To ja się wyłamię i powiem że nie lubię gołąbków :-p ale życzę smacznego ;-)

Ja właśnie zjadłam frytki bo chodziły już za mną.

Mała dalej nie kopie... trochę się martwie.

Do góry