• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2013

Kingusia, nie bądź taka skromna. Te magnolie są śliczne, wyglądają jak żywe:tak:

Anula,Minnie gratuluję III trymestru:-)

Minnie, ale niespodziankę szykujesz. Ja bym chyba tak długo nie potrafiła milczeć. Chciałabym zobaczyć reakcję wszystkich, bo miny pewnie będą... bezcenne:szok:

Dmuchawiec, współczuję nie przespanej nocki, mam nadzieję, że Marysi szybko przejdą te dolegliwości. Dużo zdrówka dla niej

Palin jak tam było w szkole rodzenia, bo już pewnie jesteście po? Fajnie, że do nas w końcu wróciłaś i cieszę się, że udało się Wam tak szybko uporać z tym remontem i przeprowadzką.

reklama
Dziewczynki dostałam dziś przesyłkę z ZUS-u. Ależ jestem szczęśliwa. Chyba jedyny pozytywny akcent ostatnich dni.
Mogę uzupełniać w końcu wyprawkę!!! Może wózek już zakupimy???

SUPER!! Ja miałam prezent na dzień kobiet i już pozostały po pieniążkach wspomnienia no i zakupione rzeczy :-p

ps - dziś idziemy an 1 spotkanie w szkole rodzenia... :-)

Jak tam po spotkaniu???

Kingusia- wysyłamy ok 60-70. Ok 20 sztuk zwykle sprzedaję. Resztę wręczamy znajomym na miejscu.

60-70 :szok: Ja sprzedajesz to koniecznie poproszę o namiary:tak:

Kingusia - piękne!!!
Palin- super, że tak szybko się uwinęliście. Zazdroszczę :cool2:

Gratuluję III tyrmestrów Kobietki!! Ja jeszcze 4 dni ;-)

Po wizycie. Po drobnych zakupach - jako, że lekarz zabronił się forsować kupiliśmy farbę, Olivierkowi buty i kurtkę a fajnie trafiliśmy bo całe CH miało dzień promocji i w obu sklepach po 20% rabatu było co przy tych kwotach dało nam dla naszej 3 - obiad w IKEA i deser w Grycanie :sorry2: za free i do domku. Lecę się położyć.

Spokojnej nocki Kobietki

Witam sie wieczorno-nocnie.
Zdziwicie się może dlaczego nie śpię skoro noc była ciężka...otóż- nie moge zasnąć:confused2::crazy:

Z tymi kartkami to u nas taka tradycja. Sami robilismy sobie zaproszenia slubne i potem kartki świąteczne siedząc razem wieczorami przy herbatce i dyskutując w najlepsze. Teraz, gdy sa juz dzieci jest to trudniejsze, ale tez fajne bo Zosia juz troszkę pomaga. A że znajomych przybywa, a nie ubywa (na szczęście) to zrobiło się aż tyle do wysyłania.

Sa-ra- namiary są następujące:prv:-D A tak serio to kiedyś robiłam naprawdę wymyslne wzory, teraz nie mam na to czasu, więc kartki, choc nadal się staram, zeby były ładne, są bardziej symboliczne. W dodatku Zosia dokłada swoje trzy grosze- np cos krzywo przyklei:-DWięc nie wiem na ile się to teraz nadaje na sprzedaż. Zwykle sprzedaje teraz kilkanascie męża koleżankom z pracy- im się wszystko podoba:-D

Marysia do południa była strasznie marudna. Ale potem się wyspała, zjadła i jakby wróciła do siebie:tak: Mam nadzieję, że juz teraz będzie dobrze.

Ostatnia edycja:
Witam późno- nocną porą. Korzystam, że lepiej się poczułam więc od 2 godzina nadrabiam forum.
Korba jeszcze raz zaciskam kciuki, żeby wszystko było OK i wracaj szybko do domu !
Wisienko a tobie wysyłam pozytywne fluidy, niech już też ta karuzela dolegliwości zwolni i da ci się pocieszyć urokami ciąży !
Dmuchawcu mam nadzieję, że rano pochwalisz się już przespaną nocką i poskarżysz , że Marysia szaleje za dwoje i tryska energią
Palin gratuluję tempa remontu, tylko pamiętaj, żeby uważać na siebie.

Minnie1 podziwiam umiejętność zachowania tajemnicy tyle czasu, bedzie miałą rodzinka super miłą niespodziankę :happy2: i gratuluję zakupów
mikoto zapisuję się do fanclubu twoich postów, są takie fajne komiksowe :-)
natis dobrze, ze masz sąd już za sobą, mam nadzieję, że więcej w ciąży nie będą już cię tak męczyć
mamawikusi - przykra sprawa z rodzicami, z jednej strony jak to się mówi "matka jest tylko jedna" i człowiek chciałby pomóc, z drugiej przykro jak się widzi, że ktoś nie umie tego uszanować i chce brzydko mówiąc pasożytować na własnych dzieciach i wnukach,
Kari gratulacje dla Adasia i jego dzielnej mamy !!! i medal za wytrwałośc i cierpliwość bo to twoja zasługa i ciężka praca !
Kingusia ale wiosną pachnie od twojej magnoli, Super :cool2:,
Robaczku jak tam twój nastrój, już lepszy ?
Betty a jak ciocia ?

Jak pisałam na wizytowym wczoraj jeszcze padaczka z żoładkiem, więc do swojej ginekolog nie dotarłam, dziś jakoś mimo słabości udało się do diabetolog i dostałam insulinę :baffled:

zmykam spać, bo mąż się zbudził i mnie opiórkał, że najpierw zdycham a potem nie śpię po nocach,
dobranoc :shocked2:

Chyba dzisiaj pierwsza się witam ;-)
Trochę lepiej spałam, tzn budziłam się ale zasypiałam z powrotem więc nie jest tak źle.

Dziewczyny fajnie że podoba Wam się moja gałązka :-) musze ją dzisiaj siostrze zawieź.

Moja córcia od wczoraj tak kopie że mam wrażenie że zaraz wyskoczy mi z brzucha :-D a wieczorem to mieliśmy z mężem niezły ubaw z niej bo raz na lewo, raz na prawo się przekręcała jakby chciała mi mój mały brzuch rozciągnąć :-D

Sa_raa ty miałaś nogi zaciskać a nie na zakupy chodzić :-p
Dmuchawiec mam nadzieję że Marysia rano wstanie zdrowa i w dobrym humorze ;-)
Keks współczuje tej insuliny no ale jak mus to mus :sorry:

A ja dzisiaj mam studniówkę :-)

Dzień dobry:)

Franuś obudził dzisiaj Pięknego kopniakami... mnie to nie rusza, ale ten biedny się strasznie przeraził:) Swoją drogą fajnie, że nowy Papież zgapił imię od mojego synka:P teraz wszyscy powiedzą, że było odwrotnie:P A może to jakiś znak? :))

Coś ostatnio nie mam weny i nic mi się nie chce:/ ciągle bym spała! ale czytam na bieżąco:)

NIssanka to witam w gronie L4-rowiczek:D
Kingusia gratuluję 100 dniówki! śliczne te kwiatki które zrobiłaś...
Minnie podziwiam, że tak długo udało Wam się utrzymać tą tajemnicę:))) ciekawe jakie zrobią miny jak Cię zobaczą:)
MatkaEwa i co fajne te CH? bo słyszałam różne opinie... wszystkie sklepy są już otwarte?
Fioletowa no to Ty baaaardzo zorganizowana jesteś:) też mam plan żeby tak zrobić, ale ciężko mi się za to zabrać:)
Mikoto Twoich wypowiedzi to nawet czytać nie trzeba, wszystkiego można się domyśleć z obrazków;)
Natis dobra jesteś z tym malowaniem:) ale przyznam szczerze, że jak siedzę w domu to też straszę... dlatego staram się codziennie GDZIEŚ wychodzić, chociażby do sklepu żeby się zupełnie nie zapuścić:)
Madzia opowiadałam Pięknemu o naszej wyprawie na IKEA i o tekście Pani o moim brzuchu:) dziwił się, że jej nic nie nagadałam:P:P:P to właśnie dowód, że ciąża działa na mnie baaardzo uspokajająco:P

trochę poczytałam, jeśli chodzi o zakupy to m kupił białe spodenka ja białe skarpetki, 4 body takie małe, muszę iśc do piwnicy i zobaczyć co mam z syna i wtedy będę planować kolejne zakupy ubraniowe. Wózek w trakcie tzn mamy modele 2 do wyboru jeśli nie uda się kupić na allegro to kupimy w sklepie i trudno, foteliki tylko 2 do wyboru zależy za ile kupimy wózek. Kołderkę i ochraniacz mam z jednej strony kratka a z drugiej autko samolot więc średnio.... chyba będę misiała się rozglądnąć za dziewczęcą.
Musimy przemeblować sypialnię by wsadzić łóżeczko nie wiem jak to będzie z małym i światłem przymrużonym w pokoju.

Ostatnio strasznie źle śpię leżenie na lewym boku skutkuje bólem w panewce, na wznak nie dam rady bo mała kopie aż mnie wszystko boli.

reklama
Witajcie Kobietki
divers2345.gif

Ależ miałam noc - oczywiście późno zasnęłam. Czytałam książkę
2936.gif
, a potem obudziałam się o 1, bo tak mi burczało w brzuchu
Invision-Board-France-14.gif
pierwszy raz co takiego mi się zdarzyło, z mojej winy co prawda, bo nie zjadłam kolacji http://***************/senatn/images/Zeta%201/m27.gif Musiałam wstać i pierwszy raz w życiu udało mi się zrobić kanapkę z zamkniętymi oczami, bo taka zaspana byłam
czekam.gif
, ale za to pospałam do 7.20

Dmuchawcu mam nadzieję, że się wyspałaś. Robienie kartek to super tradycja, zwłaszcza jak jeszcze cała rodzinka się angażuje http://***************/liviatn/images/Minka%20misc/gathering.gif

Sara ależ miałaś maraton! Oszczędzaj się Kochana!

Keks czyli jednak insulina - musisz na siebie uważać
NonNon03.gif
Dbaj o siebie i maleństwo !

Kingusia gratuluję studniówki
uscisk1.gif
Alcooliques11.gif
- nie gorszyć się Kobietki- w tych kielichach jest koktajl truskawkowy
divers2346.gif

nissanka odpoczywaj w takim razie i pisz do nas
divers2312.gif

Smile wczoraj jak oglądałam relację z ogłoszenia nowego papieża i usłyszałam imię, to odrazu pomyślałam, że w tym roku będzie wysyp Franków
brawo2.gif

Korba mocno trzymamy kciuki za Ciebie i za Zosię!!!
divers2241.gif
Będzie dobrze!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry