Czesc slicznotki
Czuje sie jak na roller coasterze. Jak swieci slonce to rozpiera mnie energia i moglabym gory przenosic, wystarczy, ze na drugi dzien jest na dworze kaszana, a ja juz nie mam ochoty tylka z kanapy podniesc
Wczoraj bylo tak ladnie, dotlenilam sie na swiezym powietrzu, dzisiaj znowu sypie i samopoczucie do kitu.
Wyprawke ja w zasadzie mam cala jezeli chodzi o ciuszki do 62 (wiekszosc po Michale), brakuje mi w zasadzie tylko karuzelki i musze obejrzec w jakim stanie jest nosidelko i lozeczko, bo najpewniej te dwie rzeczy bede musiala kupic nowe. Z praniem i prasowaniem ubranek wstrzymuje sie do momentu, az zrobi sie ladna pogoda, bo teraz pranie schnie mi 2 dni i mam straszna wilgoc. Aaa i moge sie jeszcze pochwalic? ;-) Kupilam sobie ostatnio kurteczke na wiosne, bluzeczki na wyjscie i sweterek. Mam nadzieje, ze do konca ciazy styknie :-) Musze ladnie wygladac, bo za 1,5 tygodnia jedziemy do Polski na urlop - dodam, ze nikt z rodzinki nawet nie wie, ze jestem w ciazy

Beda miec jajko niespodzianke, w sam raz na wielkanoc heheh.
mikoto - ja tez lubie Twoje posty z buzkami, od razu ryjek sie cieszy

I tez lubie sie doczlowieczac, rzadko chodze bez makijazu, delikatny, ale musi byc, lepiej sie po prostu z tym czuje...
natis - to Cie niezle wymeczyli w tym sadzie, mam nadzieje i trzymam kciuki, zeby wyrok zapadl z korzyscia dla Was.
mamawikusi - kciuki rowniez za Was - mam nadzieje, ze babiszon nie bedzie wypytywal Twoich sasiadow
Betty - moze ten cud sie jednak zdarzy i ciocia wydobrzeje? Trzeba miec nadzieje...
Kari - ciesze sie, ze Adas robi takie postepy!
Korba - fajnie, ze Robaczek o Ciebie zadbal :-) Sciskaj nozki, zeby Zosia jeszcze posiedziala i powiedz, ze jeszcze za zimno na dworze - ma czekac do czerwca, zeby pupcie wygrzac :-) Kciukasy mocne i mam nadzieje, ze organizm szybko opanuje tablety.
Fioletowa - na pewno to odkrecicie, tylko tych nerwow szkoda. Co za czasy, zeby swoja niewinnosc trzeba bylo udowadniac
Kingusia - bardzo ladne!
Ja tez juz zaczelam 7. miesiac i III trymestr - alez sie ciesze!
Kochane trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i przyniescie same dobre wiesci!
Milego dnia!