mama kubulki
Fanka BB :)
czesc babeczki, powiedzcie zimie, zeby spadała............ mam już dość tego śniegu, kozaków i czapek, kurtek zimowych i zasp w które wpadam jak jade autem grrrrrr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc babeczki, powiedzcie zimie, zeby spadała............ mam już dość tego śniegu, kozaków i czapek, kurtek zimowych i zasp w które wpadam jak jade autem grrrrrr

:-(

a dla porównania pokazali dzisiejszą zimę
człowieka już jakaś depresja dopada przez brak słońca jakby było tak jak rok temu o tej porze to już byśmy śmigały w balernikach i leginsach 

Mam już depresję :-(

. W sam raz na piżamowe party ;-). Ta pierwsza kupiona przez Darka była podobna :-), z tym, że były spodnie - namioty i góra, gdzie była przewaga koronki ;-).
i te bufki ;-).

. Przepraszam...
Witam się z wami wieczornie
Nadrobiłam
Ubaw co do koszul miałam straszny(a propo dzisiaj zrobiłam już zakupy szpitalne) kiedy dziewczyny pakujecie torbę do szpitala?
Ja wczoraj usłyszałam że bardzo ładnie wyglądam, wręcz ślicznie w tej ciąży ( a co kurde bez ciaży źle?? hehe)
a "zamknę" ją na początku maja pewnie
Mniam, mniam...