Witam się z kawką;-)
No u nas jak na razie zimy ciąg dalszy, nie pada jeszcze śnieg ale jest na minusie. Ciekawa jestem jak utopię tą marzannę w przedszkolu
AnusiaKanusia, Bardzo liczymy na Twoją córeczkę, że zrobi porządek z tą marzanną i od jutra będzie słoneczko :-)
Robaczek, Jak się czujesz, jak brzuszek ?
Natis, Jak się czujesz? Jesteś zrobiona na bóstwo

Może jakieś foteczki ?
Ja dzisiaj postanowiłam --KONIEC TEGO , na 9.30 idę zafarbować włosy, ścinam tak jak dawniej, zrobię brewki...mam nadzieję , że lepiej się poczuję , nie lubię chodzić do fryzjera mam nadzieję że wysiedzę bo to pewnie ponad 2 godzinki potrwa
Kingusia, Mam ten sam problem, muszę iść do dentysty i zbieram się już od 6 miesięcy chyba, jest to mój najgorszy lekarz. Zawsze sobie znajdą wymówkę.... już obiecałam sobie , że pójdę, ale teraz sobie mówię, że może po porodzie, przy normalnym znieczuleniu ...

Mnie też nic nie boli , ale wiem że muszę zrobić , pewnie gdyby bolało szybciej by nas zdopingowało do działania:-) I już nie denerwuj się tą zołzą, wiem że łatwo powiedzieć ale spróbuj ją olać, bo nerwy teraz nie są Ci potrzebne
MamaWikusi, Jaki czadowy torcik , piękny :-):-):-) Jeszcze raz Wszystkiego naj dla córeczki